Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki aki 30 éves nőként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?

Figyelt kérdés
Hétvégenként mindig az anyjához jár enni, hétköznap valamikor éterembe megy enni. Takarítani pedig mindig pénzért hív valakit.
2014. júl. 29. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nagyon! Fiatal létemre évek óta vezetek háztartást, főzök, mosok takarítok, és nem esett le a gyűrű az ujjamról emiatt. Egy dolgot utálok, és az a bevásárlás, de azon is átvergődöm magam. Nem értem, hogy egy 30 éves nő, hogy lehet ennyire "igénytelen" önmaga felé, csak azért, mert van pénze. Hol van benne a háttérben megbúvó női mivolta? A férfiakat illetően pedig minden tiszteletem azoké, akik szintén elvégzik a házimunkát! Személy szerint én maximálisan értékelem a férfiak ezen vonását, hiszen az rendszeretetre, és igényességre vall... 24N
2014. júl. 29. 09:02
 22/89 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon jó a panelházas példa, csak a kérdés nem ez volt. Nem az volt a kérdés, hogy mikor nem kell főznie, vagy mi legyen a munkamegosztás, hanem az, hogy ciki e ha NEM IS TUD!

"30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani"

Én is tudok főzni a napirend meg olyan, hogy sokkal ritkábban főzök én, mert 2-3 órával előbb ér haza a párom.

amikor meg nem, akkor meg automatikusan én főzök.

De az erős, hogy NEM IS TUD.

Oké a panelház, és a munkamegosztás, csak ha NEM TUD akkor a gyereknek mit fog adni anyasága teljes életérzésével? Rendelt kaján, meg mcdonald's-on neveli fel???

Alap, hogy egy ember meg tud csinálni egy rendes kaját magának (vagy a párjának gyerekeinek), és képes rendet tartani, hogy ne disznó ólban éljen.

2014. júl. 29. 09:02
 23/89 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ha valaki nem retardalt, akkor nem tud takaritani, azt minden hulye tud. Hogy fozni nem tud, hat istenem.

Alapbol az en nejem sem takarit, azert van a takaritono, aki hetente egyszer jon. Korabban viszont takaritott o is, meg en is, felosztottuk.

2014. júl. 29. 09:08
 24/89 anonim ***** válasza:
32%

a szomszédom 32 éves, főzni sose főz, egy rántottât sem tud megcsinálni...

a másik 37 éves, 2 gyereke van, 10ig alszik apró lakásban laknak, a férje eljár dolgozni, de nem főz, a férj szokott sütit sütni, főzni...

szerintem ez nagyon furcsa... nálunk én főzök, takarítok stb... ez a természetes. a párom max virslit főz

2014. júl. 29. 09:09
 25/89 anonim ***** válasza:
68%

27 éves nőként írom e sorokat, kérdező:

Mi minden nap étteremben menüzünk (1000 Ft-ért rendes ételt eszel), esténként már nem akarunk, így hideget eszünk. Hétvégén "főzünk" valami főzeléket, vagy pedig rendelünk (rendes ételt, nem pizzát).

Engem sosem szólt meg senki emiatt, persze kell hozzá, hogy a fiú is modern legyen és rád partnerként tekintsen, ne pedig cselédként. De ez attól is függ, hogy az anyukáját hogy látta gyermekkorában.

Szerintem rendben van, ha a takarításért fizetsz valakinek, a mi lakásunk pici (60nm), konkrétan 5 perc alatt végigmegyünk rajta egy héten kétszer a porszival és mindenki boldog.:) Mosogatás, mosás, szárítás meg ilyenek nem téma, mert mindenhez van gépünk.

Semmi gond ezzel, ha egy megfelelő partnered van hozzá, de ez az élet minden területére igaz.:)

2014. júl. 29. 09:21
 26/89 anonim ***** válasza:
64%
Éééérted kérdező. Mert ha valaki elvárja hogy a kapcsolatban a nő tudjon és akarjon főzni, akkor az az ember nem modern. És nem tekint rád partnerként.
2014. júl. 29. 09:27
 27/89 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem ha valaki bármit ELVÁR, az nem tekint a másikra partnerként. Mindegy, hogy mit vár el, ezen a szón van a hangsúly.

Én sem VÁROM EL, hogy a férjem tudjon autót szerelni, vagy megjavítani a mosógépet, hiszen arra van a szerelő.:)

2014. júl. 29. 09:33
 28/89 anonim ***** válasza:
66%

gyárekek emancipáciu van.

Mostantól a férfiaknak is kell takarítani, meg főzni Sőt, a nőknek már leginkább nem is kell tudni....

Amúgy ciki. Nem kicsit.

2014. júl. 29. 09:34
 29/89 anonim ***** válasza:
45%

Röviden összefoglalva......nagyon is az!!!!

De sajnos van a baráti társaságomban olyan hapsi is, aki arra nem képes, hogy egy villanyégőt kicseréljen vagy feltöltse az ablakmosótartályt a kocsiban.....szerintem mindkettő elég gáz, de nem ritka. Én mindent saját magam csinálok amihez egy picit is értek.....és ilyen felfogású hölgyet választottam magam mellé....és jó munkamegosztás mellet ez nagyon jól működik!!!

Az egyik jól kereső informatikus barátom szerint Neki semmivel olyan dologgal nem kell foglalkoznia amihez nincs kedve vagy tehetsége....inkább megfizeti azt, aki ért hozzá és így a munka szakszerűen lesz elvégezve és így a végén mindenki elégedett lesz. Ez is egy felfogás.....

2014. júl. 29. 09:35
 30/89 anonim ***** válasza:
45%
hogy lehet nem tudni takarítani :D inkább nem akar, mert lusta
2014. júl. 29. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!