Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?
Szerinted létezik olyan, hogy valaki "nem tud" takarítani?
(Az alsó tagozatos unokahúgaim már tudnak. :-)
Igen, nekem az lenne.
Ráadásul ezek olyan fontos skillek, képességek, amit nem csak azért szív meg hogy nem tud, mert másnak kell helyette megcsinálnia őket, hanem mert a férfiaknál is erős hátrány.
Ez nálam kizáró tényező.
Nem tudok tisztelni olyan nőt akinél főzni is jobban tudok. Lehet dobálni a köveket, de így érzem.
Hát, nem kell mesterszakácsnak lennie, de azért egy-két egyszerűbb étel megtanulni megfőzni nem nagy valami lenne.
A takarítás meg no komment, ahhoz nem kell tudás, ott csak lustaság van meg igénytelenség.
Szerintem az.
Takarítani egy nőnek azért alap, ebben a korban meg minimum, hogy rendet tud tartani maga körül ez egyfajta igényesség a környezetével szemben, ezen semmi tanulnivaló nincs, törölgetni, porszívózni mindenki tud....
Főzni? Nos, igen, sok fiatal férfi el tudja már látni magát, ha nagyobb dolgokat nem is de alapvető, könbnyebben elkészíthető ételeket el tud készíteni, szerintem szégyen ha egy ennyi idős nő képtelen gyakorlatilag ellátni magát.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!