Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?
Mert?
Áramtalanítás két kapcsoló. Konnektorcsere 2-3 perc, áram vissza...
Egyebkent meg szerintem az a gaz, ha egy ferfi ELVARJA a notol hogy az takaritson meg fozzon. En az asszonyt nem azert vettem el hogy hazicseled legyen.
# 32/44
Hanem hogy moss, főzz, takaríts rá. Míg ő a körmét lakozza. Meg a TUI katalógust lapozza. Ugye nem?
"Hanem hogy moss, főzz, takaríts rá. Míg ő a körmét lakozza. Meg a TUI katalógust lapozza. Ugye nem?"
Nem igazan nopja a napot, mert o is dolgozik. Meg gyereket is nevel mellette, azaz ra sokkal tobb munka esik osszessegeben mint ram. Raadasul eleg jol is keres, ugyhogy a takaritono koltsege nem oszt nem szoroz. A mosas-vasalas is az o dolga (en nem tudok vasalni) , igaz teregetni-szaritogepbe bepakolni en is szoktam.
Korabban a hazimunkat is felosztottuk, es most is felosztjuk a feladatokat. Nem hiszek abban hogy egy ferfi ne vegezhetne hazimunkat. Neha meg fozok is, de gyakran segiteg a konyhaban kisegito munkakorben :)
Attol meg egy no sem lesz lusta, hogy takaritonoje van, ez egy baromsag.
Korabban a hazimunkat is felosztottuk, es most is felosztjuk a feladatokat. Nem hiszek abban hogy egy ferfi ne vegezhetne hazimunkat.
Valóban. Csak lassan kezdünk eltolódni afelé, hogy mindent a férfinak kellene...
Azért meglátszik mennyi naplopón nő jár ide! Akik azt írták, hogy kell tudni főzni a nőnek, mind le lettek pontozva.
Most is minthogy főzni tanulnának, itt nyomkodják a minuszokat a sértettségükben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!