Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki aki 30 éves nőként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?

Figyelt kérdés
Hétvégenként mindig az anyjához jár enni, hétköznap valamikor éterembe megy enni. Takarítani pedig mindig pénzért hív valakit.
2014. júl. 29. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:

Mert?

Áramtalanítás két kapcsoló. Konnektorcsere 2-3 perc, áram vissza...

2014. júl. 29. 10:35
 42/89 anonim ***** válasza:
mi nem tudjuk, hol az áramkapcsoló. Van egy tippem, de azt meg nem érjük fel.:))
2014. júl. 29. 10:40
 43/89 A kérdező kommentje:
Ne offoljátok szét a témámat.
2014. júl. 29. 10:41
 44/89 anonim ***** válasza:
Szerinte is ciki! Hogy nem tud főzni, hát istenem senki se tökéletes, bár már annyi segítséget kapnak a háziasszonyok az instant kajákkal, hogy egy majom is meg tudná csinálni! A takarításról meg annyit én már 10 éves korom óta befogtak a házimunkába! Úgyhogy nem csak hogy béna de még lusta is!
2014. júl. 29. 10:43
 45/89 anonim ***** válasza:
54%

Egyebkent meg szerintem az a gaz, ha egy ferfi ELVARJA a notol hogy az takaritson meg fozzon. En az asszonyt nem azert vettem el hogy hazicseled legyen.

# 32/44

Hanem hogy moss, főzz, takaríts rá. Míg ő a körmét lakozza. Meg a TUI katalógust lapozza. Ugye nem?

2014. júl. 29. 11:01
 46/89 anonim ***** válasza:
Igen az!
2014. júl. 29. 11:17
 47/89 anonim ***** válasza:
65%

"Hanem hogy moss, főzz, takaríts rá. Míg ő a körmét lakozza. Meg a TUI katalógust lapozza. Ugye nem?"

Nem igazan nopja a napot, mert o is dolgozik. Meg gyereket is nevel mellette, azaz ra sokkal tobb munka esik osszessegeben mint ram. Raadasul eleg jol is keres, ugyhogy a takaritono koltsege nem oszt nem szoroz. A mosas-vasalas is az o dolga (en nem tudok vasalni) , igaz teregetni-szaritogepbe bepakolni en is szoktam.

Korabban a hazimunkat is felosztottuk, es most is felosztjuk a feladatokat. Nem hiszek abban hogy egy ferfi ne vegezhetne hazimunkat. Neha meg fozok is, de gyakran segiteg a konyhaban kisegito munkakorben :)

Attol meg egy no sem lesz lusta, hogy takaritonoje van, ez egy baromsag.

2014. júl. 29. 11:27
 48/89 anonim ***** válasza:
0%

Korabban a hazimunkat is felosztottuk, es most is felosztjuk a feladatokat. Nem hiszek abban hogy egy ferfi ne vegezhetne hazimunkat.

Valóban. Csak lassan kezdünk eltolódni afelé, hogy mindent a férfinak kellene...

2014. júl. 29. 11:30
 49/89 anonim ***** válasza:

Azért meglátszik mennyi naplopón nő jár ide! Akik azt írták, hogy kell tudni főzni a nőnek, mind le lettek pontozva.

Most is minthogy főzni tanulnának, itt nyomkodják a minuszokat a sértettségükben. :D

2014. júl. 29. 13:00
 50/89 anonim ***** válasza:
71%
OFF: Na pont azért nem állok szóba magyar jóemberökkel, mert azok csak cselédnek akarnak tartani otthon. Az egy dolog, hogy megcsinálok mindent magamnak, amit csak akarok, sőt, még húsvéti kalácsot is sütök, csak az már valahogy nem fér a fejükbe, hogy mindezt csak akkor, úgy, és addig a szintig, ahogy én akarom, nem megrendelésre. És az ilyen "éhes vagyok, csinálj már valamit" c. dologtól letépem a saját fanszőrömet, ha nem gyerektől hallom.
2014. júl. 29. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!