Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?
61-62:
Valamit valamiért. Pont ugyanúgy vannak hátrányai és előnyei a "tradicionális" férfi-női házasságoknak, mint a "moderneknek" mindkét fél számára. Itt nem a jó és rossz harca zajlik, hanem két egymástól eltérő döntésé, irányzaté.
Én ezeket mérlegelve és úgy általában a világnézetem, hozzáállásom miatt az egyiket választottam, ti meg a másikat.
65:
És a fordítottjának sem, hogy a "modernek" támadják a "klasszikus" szemléletűeket.
66:
Azt gondolom a legtöbb nő a természete ellen megy, amikor azt a fajta anyagi függetlenséget akarja megvalósítani, amiről te is beszélsz. Sajnos az a baj, hogy a régebbi randizós éveimből azt tapasztaltam, hogy a független nők sokkal kevésbé nőiesek, mint a "függeni akarók".
Egy húszas éveit, harmincas évei elejét végigdolgozó, végigbulizó nő, sokkal kevésbé rendelkezik olyan nőies tulajdonságokkal, mint törődés, gondoskodás, gyengédség, kedvesség, háziasság, amik nekem nagyon fontos belső tulajdonságok egy nőben. Egy nőt a munkahelyi karrierépítés tulajdonságaiban szerintem elférfiasít és sokkal kevésbé tesz alkalmassá arra, hogy jó anya, jó feleség legyen.
Belsőre egyszerűen csak nem találtam elég nőiesnek a függetlenségre törekvő nőket. De ez az egész csak az én személyes tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!