Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki aki 30 éves nőként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?

Figyelt kérdés
Hétvégenként mindig az anyjához jár enni, hétköznap valamikor éterembe megy enni. Takarítani pedig mindig pénzért hív valakit.
2014. júl. 29. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
58%
60: ha bízom a férjemben, akkor lesz nyugdíjam és ő sosem hal majd meg?
2014. júl. 29. 20:22
 62/89 anonim ***** válasza:
61-as: Biztos így gondolják, és sosem lesz beteg, sosem fog kiesni a munkából, örökké fiatal marad. Milyen csodálatos nem? Másrészt pedig miért bízzak meg bárkiben is, és főleg, miért bízzak meg a vakszerencsében?
2014. júl. 29. 20:26
 63/89 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ mire kell. Üriteni még tökéletes lehet.
2014. júl. 29. 20:38
 64/89 anonim ***** válasza:

61-62:

Valamit valamiért. Pont ugyanúgy vannak hátrányai és előnyei a "tradicionális" férfi-női házasságoknak, mint a "moderneknek" mindkét fél számára. Itt nem a jó és rossz harca zajlik, hanem két egymástól eltérő döntésé, irányzaté.

Én ezeket mérlegelve és úgy általában a világnézetem, hozzáállásom miatt az egyiket választottam, ti meg a másikat.

2014. júl. 29. 20:50
 65/89 anonim ***** válasza:
64-es: Persze, mert neked az a kényelmes, nekünk meg a másik modell. Úgyhogy semmi értelme nincs annak, hogy itt a tradicionális szemléletű emberek ostorozzák a modern szemléletűeket.
2014. júl. 29. 21:53
 66/89 anonim ***** válasza:
Szituáció: Szerintem ha egy nő ennyire nem szorul senkire, akkor a te farkad is csak felesleges időpazarlás neki.
2014. júl. 29. 21:54
 67/89 A kérdező kommentje:
Privátba beszéljétek ezt meg k*rv/ra zavaró ez a sok offolás.
2014. júl. 29. 21:57
 68/89 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, azt meg szabad tudni, hogy te egy ilyen nő vagy, vagy egy ilyen nő párja?
2014. júl. 29. 22:01
 69/89 A kérdező kommentje:
Ez nem én vagyok, egy ismerősöm viselkedik így.
2014. júl. 29. 22:10
 70/89 anonim ***** válasza:

65:

És a fordítottjának sem, hogy a "modernek" támadják a "klasszikus" szemléletűeket.

66:

Azt gondolom a legtöbb nő a természete ellen megy, amikor azt a fajta anyagi függetlenséget akarja megvalósítani, amiről te is beszélsz. Sajnos az a baj, hogy a régebbi randizós éveimből azt tapasztaltam, hogy a független nők sokkal kevésbé nőiesek, mint a "függeni akarók".

Egy húszas éveit, harmincas évei elejét végigdolgozó, végigbulizó nő, sokkal kevésbé rendelkezik olyan nőies tulajdonságokkal, mint törődés, gondoskodás, gyengédség, kedvesség, háziasság, amik nekem nagyon fontos belső tulajdonságok egy nőben. Egy nőt a munkahelyi karrierépítés tulajdonságaiban szerintem elférfiasít és sokkal kevésbé tesz alkalmassá arra, hogy jó anya, jó feleség legyen.

Belsőre egyszerűen csak nem találtam elég nőiesnek a függetlenségre törekvő nőket. De ez az egész csak az én személyes tapasztalatom.

2014. júl. 29. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!