Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?
A takarítást énsem értem, mit nem lehet azon tudni?
Nem tudod tologatni a porszívót vagy "kezelni" a törlőrongyot? Mosogatni se tudsz?
A főzés nem gond, páromnál sokkal jobban főzök és mondhatni szeretek is.
25/F
"inkább nem akar, mert lusta"
miert lenne mar lusta? Van ra penze, megfizeti. Igy a szabadidejet is sokkal ertelmesebben tudja eltolteni.
Mi is inkabb megfizetjuk a takeszt, aztan a hetvegenkent nem azzal toltjuk hogy a hazat puceraljuk, hanem elemgyunk mondjuk kirandulni, vagy bringazni, vagy csak pihenunk.
Egyebkent meg szerintem az a gaz, ha egy ferfi ELVARJA a notol hogy az takaritson meg fozzon. En az asszonyt nem azert vettem el hogy hazicseled legyen.
Azért azt ne keverjük össze, hogy nem tudod a garázsban a fékcserét megcsinálni a kocsin, vagy ha elmegy a net és nem tudsz kaját rendelni éhen veszel :D
És senki nem azt várj el, hogy a párja helyette főzzön, hanem azt, hogy TUDJON ha kell.
A létfenntartás alapja, hogy magadnak legalább meg tudsz csinálni egy levest leveskocka nélkül is!
Bakker nem ugyanaz a kettő :)
Itt most válasszuk szét a dolgokat... tényleg nem az a kérdés, kinek mi a feladata...
Én is van, hogy rendelek kaját, olcsó a menü, és olyankor többet lehetek a családommal például...
Meg van, akinél már takarít pénzért, mert nem érnek rá, vagy mással akarják tölteni az időt... ez is OK.
De azért igen, mindenki legalább egy-két ételt tudjon már összedobni, és egy villanykörte cseréjéhez se kelljen már villanyszerelőt hívni! És ez nemtől független.
Én tudok főzni, a férjem meg igazi ezermester. De ha kell, egy tésztát ő is összedob, egy konnektort meg én is ki tudok cserélni.
32:
Neked az a bajod, hogy szerinted csak a nő felé léteznek elvárások a férfi felől, fordítva pedig semmi.
De fordítva is vannak elvárások a nő részéről a férfi felé, csak azokról itt és most nem esik szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!