Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki aki 30 éves nőként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki aki 30 éves nőként nem tud se főzni, se takarítani?

Figyelt kérdés
Hétvégenként mindig az anyjához jár enni, hétköznap valamikor éterembe megy enni. Takarítani pedig mindig pénzért hív valakit.
2014. júl. 29. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:

A takarítást énsem értem, mit nem lehet azon tudni?

Nem tudod tologatni a porszívót vagy "kezelni" a törlőrongyot? Mosogatni se tudsz?

A főzés nem gond, páromnál sokkal jobban főzök és mondhatni szeretek is.

25/F

2014. júl. 29. 09:39
 32/89 anonim ***** válasza:
70%

"inkább nem akar, mert lusta"

miert lenne mar lusta? Van ra penze, megfizeti. Igy a szabadidejet is sokkal ertelmesebben tudja eltolteni.

Mi is inkabb megfizetjuk a takeszt, aztan a hetvegenkent nem azzal toltjuk hogy a hazat puceraljuk, hanem elemgyunk mondjuk kirandulni, vagy bringazni, vagy csak pihenunk.

Egyebkent meg szerintem az a gaz, ha egy ferfi ELVARJA a notol hogy az takaritson meg fozzon. En az asszonyt nem azert vettem el hogy hazicseled legyen.

2014. júl. 29. 09:40
 33/89 anonim ***** válasza:
67%

Azért azt ne keverjük össze, hogy nem tudod a garázsban a fékcserét megcsinálni a kocsin, vagy ha elmegy a net és nem tudsz kaját rendelni éhen veszel :D

És senki nem azt várj el, hogy a párja helyette főzzön, hanem azt, hogy TUDJON ha kell.

A létfenntartás alapja, hogy magadnak legalább meg tudsz csinálni egy levest leveskocka nélkül is!

Bakker nem ugyanaz a kettő :)

2014. júl. 29. 09:52
 34/89 anonim ***** válasza:
utolsó: vagy, ha keresel pénzt, meg is veheted. remélem, a vegetát sem készen veszitek, hanem te csináld növényeket szárítgatva!
2014. júl. 29. 09:56
 35/89 anonim ***** válasza:
51%
Ritkán használok vegetát :D De nagyanyám egyébként kézzel készíti :D (mondjuk ő ráér :D)
2014. júl. 29. 09:56
 36/89 anonim ***** válasza:
ahelyett, hogy hímezne, az legalább szép és értéket teremt!:D
2014. júl. 29. 10:07
 37/89 anonim ***** válasza:
Nem ciki, mindenki úgy él ahogy jónak látja.
2014. júl. 29. 10:28
 38/89 anonim ***** válasza:

Itt most válasszuk szét a dolgokat... tényleg nem az a kérdés, kinek mi a feladata...

Én is van, hogy rendelek kaját, olcsó a menü, és olyankor többet lehetek a családommal például...

Meg van, akinél már takarít pénzért, mert nem érnek rá, vagy mással akarják tölteni az időt... ez is OK.

De azért igen, mindenki legalább egy-két ételt tudjon már összedobni, és egy villanykörte cseréjéhez se kelljen már villanyszerelőt hívni! És ez nemtől független.

Én tudok főzni, a férjem meg igazi ezermester. De ha kell, egy tésztát ő is összedob, egy konnektort meg én is ki tudok cserélni.

2014. júl. 29. 10:28
 39/89 anonim ***** válasza:

32:

Neked az a bajod, hogy szerinted csak a nő felé léteznek elvárások a férfi felől, fordítva pedig semmi.

De fordítva is vannak elvárások a nő részéről a férfi felé, csak azokról itt és most nem esik szó.

2014. júl. 29. 10:29
 40/89 anonim ***** válasza:
38: azért óvatosan a konnektorcserével, én nem nyúlkálnék oda azért a helyedben!!!
2014. júl. 29. 10:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!