Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő 25, én 16. Tényleg annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő 25, én 16. Tényleg annyira elfogadhatatlan ez?

Figyelt kérdés
A barátommal már az első 2-3 nap után egymásba estünk és 3 hét után mondtuk ki, hogy járunk de mellette tényleg olyan boldog vagyok, hogy szinte egész nap csak mosolygok és nem tudok szomorú lenni. Ezzel ő is így van. Nagyon szeretjük egymást. Ő az első nekem és a szüleimnek nem tetszik a kora miatt, meg se akarják rendesen ismerni. Kicsit haragszanak rá. Mit tegyek? Szerintetek is nagyon sok? Mert szerintem nem, én normálisan gondolkodó férfit akarok magamnak, nem kisfiút.
2013. dec. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim válasza:

Saját példa:

17 évesen én is beleestem egy akkor 28 éves srácba, nekem is ő volt az első. Apám gyakorlatilag meg akarta lincselni, elég nagy balhék mentek. Azért szakítottunk, mert elegem lett az állandó csesztetésből.

Utólag visszagondolva hálás vagyok fateromnak, hogy elszakított tőle, mert akkor ő már látta azt, amit én csak így, sok év távlatából, hogy egyszerűen gázos volt az egész gondolkodása. Nem véletlenül mentek szét a menyasszonyával és több barátnőjével sem. Hozzáteszem faterom nem is látta a srácot, csak annyit tudott, amit elmondtam neki, a korát, azt, hogy mivel foglalkozik + hogy még a szüleivel él. És igen... hamar el tudják csavarni az ember fejét, én is odáig voltam, meg vissza..

A környezetemben az ilyen korkülönbséget vagy pedofil jelzőkkel illették, vagy kitartott lett a csaj az ismerősök, osztálytársak szemében amint a legkisebb előnye is származott a kapcsolatból, lásd: ruhanemű, étterem, bármi, amit egy korodbéli nem engedhet meg magának.

Érdemes elgondolkodni rajta, hogy a szüleidet a szájára fogja venni a környék, téged meg az osztálytársaid. Ráadásul a ilyen kapcsolat ennyi idős korban úgysem tart örökké, a ha már leszel 30 körül, még akkor sem biztos.

Normálisan gondolkodó srácot már kereshetsz a 20 évesek között is, főleg, ha kifogsz magadnak egy fősulis/egyetemista diákot aki azért már eleget tapasztalt, de még nem túlkoros hozzád. :)

Gondolkodj el ezeken, de a döntést neked kell meghoznod.

30/L

2013. dec. 9. 16:09
 62/63 anonim ***** válasza:
"Érdemes elgondolkodni rajta, hogy a szüleidet a szájára fogja venni a környék, téged meg az osztálytársaid. Ráadásul a ilyen kapcsolat ennyi idős korban úgysem tart örökké, a ha már leszel 30 körül, még akkor sem biztos." - hát biztos ilyen is van :(... én spec - mint idősebb fél - meghívottja lettem a párom osztálybulijainak, aztán még idén a 15 éves érettségi találkozójáról is többen küldték üdvözletüket - egész meghatódtam tőle:)
2013. dec. 9. 16:29
 63/63 anonim válasza:

Kedves Utolsó!

Minden tiszteletem a tiétek, hogy még mindig együtt vagytok!

Remélem ez a kivételes kapcsolat, ami közöttetek kialakult elkísér titeket az életetek végéig! :)

Minden jót kívánok! :)

Üdv,

előtted szóló :)

2013. dec. 9. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!