Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő 25, én 16. Tényleg annyira elfogadhatatlan ez?
Saját példa:
17 évesen én is beleestem egy akkor 28 éves srácba, nekem is ő volt az első. Apám gyakorlatilag meg akarta lincselni, elég nagy balhék mentek. Azért szakítottunk, mert elegem lett az állandó csesztetésből.
Utólag visszagondolva hálás vagyok fateromnak, hogy elszakított tőle, mert akkor ő már látta azt, amit én csak így, sok év távlatából, hogy egyszerűen gázos volt az egész gondolkodása. Nem véletlenül mentek szét a menyasszonyával és több barátnőjével sem. Hozzáteszem faterom nem is látta a srácot, csak annyit tudott, amit elmondtam neki, a korát, azt, hogy mivel foglalkozik + hogy még a szüleivel él. És igen... hamar el tudják csavarni az ember fejét, én is odáig voltam, meg vissza..
A környezetemben az ilyen korkülönbséget vagy pedofil jelzőkkel illették, vagy kitartott lett a csaj az ismerősök, osztálytársak szemében amint a legkisebb előnye is származott a kapcsolatból, lásd: ruhanemű, étterem, bármi, amit egy korodbéli nem engedhet meg magának.
Érdemes elgondolkodni rajta, hogy a szüleidet a szájára fogja venni a környék, téged meg az osztálytársaid. Ráadásul a ilyen kapcsolat ennyi idős korban úgysem tart örökké, a ha már leszel 30 körül, még akkor sem biztos.
Normálisan gondolkodó srácot már kereshetsz a 20 évesek között is, főleg, ha kifogsz magadnak egy fősulis/egyetemista diákot aki azért már eleget tapasztalt, de még nem túlkoros hozzád. :)
Gondolkodj el ezeken, de a döntést neked kell meghoznod.
30/L
Kedves Utolsó!
Minden tiszteletem a tiétek, hogy még mindig együtt vagytok!
Remélem ez a kivételes kapcsolat, ami közöttetek kialakult elkísér titeket az életetek végéig! :)
Minden jót kívánok! :)
Üdv,
előtted szóló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!