Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő 25, én 16. Tényleg annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő 25, én 16. Tényleg annyira elfogadhatatlan ez?

Figyelt kérdés
A barátommal már az első 2-3 nap után egymásba estünk és 3 hét után mondtuk ki, hogy járunk de mellette tényleg olyan boldog vagyok, hogy szinte egész nap csak mosolygok és nem tudok szomorú lenni. Ezzel ő is így van. Nagyon szeretjük egymást. Ő az első nekem és a szüleimnek nem tetszik a kora miatt, meg se akarják rendesen ismerni. Kicsit haragszanak rá. Mit tegyek? Szerintetek is nagyon sok? Mert szerintem nem, én normálisan gondolkodó férfit akarok magamnak, nem kisfiút.
2013. dec. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
46%

#37 "Komolyan nem értem miért nem valasztanak a férfiak korban hozzájuk illő nőt?"

Kedves #37 válaszadó, én erre azt hiszem tudom a választ, mint anno érintett... ami egy visszakérdezés lesz...

Most komolyan, mi a fenét akarnék vagy tudnék kezdeni egy olyan nővel egy tartós kapcsolatban, akinek olyan a világlátása, mint az itteni többségi vélemények? Ordítsuk le minden nap egymás fejét? Balhézzunk össze az összes munkahelyi, gyereknevelési és hasonló kérdéseken? Miért kellene az embernek egy olyan kapcsolat, amiben biztosan boldogtalan lesz?

(persze biztos van az ember korosztályában másként gondolkodó nő is... de hogy az nem a társat kereső szingli helyzetében van, na abban pl. totál biztos lehetsz... az a helyzet, hogy férfiból arányaiban sokkal több a nonkonformista mint a nőkből... az itt előadott vélemények zöme még ma is totál kizáró ok lenne számomra egy első randin, pedig már pár hónap választ el a félszáztól...)

2013. dec. 7. 13:01
 42/63 anonim ***** válasza:
72%

A párom 27 éves, gondoltam megkérdezem tőle, mit szólna egy 10 évvel fiatalabb lányzóhoz. Válasz: mégis mit kezdjek vele, kísérjem el a gimibe?

Na ez az: egy huszonéves teljesen mást csinál mint egy 16 éves diák. Azt hiszed mennyire érett vagy, okos, más mint a többi és hidd el ezen minden korodbeli lány átesett. Viszont a huszasok, na azok mások. Nekünk nem csak a gondunk, hogy az irodalomra vagy a törire tanuljak jobban. Egy 25 éves srácnak, nem egy 16 éves kislánnyal kéne lógnia. Fordítsuk át. Amikor ő volt 18, akkor Te 8. Akkor nem tűnt volna nagynak ez a korkülönbség. 20 fölött már nem olyan szembeötlő, mert akkor már érett(ebb) a gondolkodásod, hasonló "gondjaid" vannak.

És mielőtt azt hinnéd a csalódás beszél belőlem: volt egy 14 évvel idősebb barátom 19 éves koromban. Jó volt, persze akkor, arra a 1,5 évre azt hittem ő a minden stb. Aztán itt vagyok 25 évesen és bánom minden percét, mert nincs mit szépíteni, ő bazi öreg volt hozzám.

2013. dec. 7. 13:14
 43/63 anonim ***** válasza:
72%

"Nem olvastam el a válaszokat"

Akkor meg mi a tökömnek teszel fel kérdéseket?!

"Abból tudok kiindulni, hogy az idős emberek között is nagy volt a korkülönbség általában és mégis jól megvoltak."

Persze, a külvilág felé remekül megvoltak. Csak az esetek 70%-ában otthon családon belüli erőszakról (fizikális és nemi), alkoholizmusról, szolgaságról, agresszióról volt szó. 16 éves kislányként mégis hogy tudhatnád ezt?

"Például az egyik nagyszüleim között 9 év van, a másik között 7, a barátom egyik nagyszülei között 12 és még nagyon sokan vannak így és ők se 25-30 évesen házasodtak."

Te, a nagyszüleid 18 évesen hozzámentek az első emberhez, aki komolyan udvarolt nekik, kb. 5 hónap után. Addig meg max egymás kezét fogták, extrémebb esetekben csókolóztak is. Hozzámentek utána mindegy milyen ember volt, NEM VOLT VISSZAÚT, nem volt válás, akármilyen ember is volt az. Gondolod a nagyanyád majd az orrodra fogja kötni, hogy csak azért nem hagyta el, mert akkor nem csak őt, hanem a gyerekeket is agyonverte volna?

Nem mondom, biztos voltak akkoriban is jó házasságok, de elég ritka dolog volt az. Jobb esetben inkább egy tűrhető anyagi közösség volt.

"Mint mondtam, nekem ő az első komolyabb"

Nem igazán értem, azon mi "komolyabb", hogy benedvesedsz a sráctól és ismered vagy 4 hete.

"amúgy se szeretem az ilyen szerelmes filmeket mert mindegyik csöpög amit eddig láttam."

Na, akkor nézz magadba, mert amit itt levágtál, az pontosan csöpögős tinifilmbe való...

"Lehet, hogy kicsit sok év van közöttünk de amikor együtt vagyunk, beszélgetünk akkor nem érezzük."

Természetesen, mivel mint írtam, a barátod szellemileg visszamaradott. Magad is írtad, hogy a korosztályabeliekkel nem sok kapcsolata volt, nem működött neki. Vajon miért? Mert egyszerűen nem tart még ott agyilag, hanem 10 évvel vissza van maradva és egy gyermeklánnyal egy a színvonala.

"és ha belegondolok néha tényleg érettebbnek érzem magam."

És te nem gondolod úgy, hogy azzal már valami gáz van, ha kis pisiként érettebb vagy egy 25 évesnél? Mert itt nem arról van szó, hogy te olyan hűde érett lennél, az írásodról süt, hogy ugyanolyan buta vagy, mint a többi tinilány. Itt arról van szó, hogy a fiúd még ezt a színvonalat sem üti meg!

"Ha rosszra gondolunk akkor úgy is fog történni. Pozitív dolgokra kell gondolni és akkor lesz mindenki boldog."

:D Ezen beszartam a röhögéstől. Tudod kik mondják ezt? Akik már a 3. gyereket ellik oda egy alkesznek, egy bántalmazónak, egy megcsalónak, hogy dehát majd minden jó lesz. Na a te "kapcsolatod" is kb. ilyen szinten lesz jó.

"de ti se akarjatok arról, hogy átver mert nem így van. Én ismerem."

Na akkor most megismételném: akkor mi a kakinak tetted fel a kérdést?!

2013. dec. 7. 13:15
 44/63 anonim ***** válasza:

Szerintem Kérdező csak fiatal, jóindulatú és naív, nem számított rá, hogy a GYK összes "jajj, majd ha az én gyerekem is, akkor" kiindulású anyucikája, meg "egy 25 éves pasi miért nem velem kezd" kiindulású irigye csőstül a nyakába esik... pedig hát az ilyen kérdéseknél pont ez szokott történni...

A vélemények komolyságát jól jelzik olyanok, mint pl. kijelenteni valakiről - akit nem is ismerünk - hogy "szellemileg visszamaradott"... na Kérdező, iskolapélda, az ilyent nem szabad komolyan venni, amikor bárki úgy minősítget egy másik embert, hogy nem is ismeri.

(azért úgy magamban vihogok, hogy vajon engem a 140 IQ-mmal hány molylepkeagyú minősíthetett "szellemileg visszamaradott"-ként, nálunk ugye nem 9, hanem 16 év volt a korkülönbség:))

Na mindegy, szóval Kérdező, egy harmadik, külső ember soha nem csaphat fel felelősen látnoknak, nem mondhat véleményt olyanokról, akiket nem is ismer... éljétek az életeteket, alakítsátok a kapcsolatotokat, légy határozott ámde türelmes a szüleiddel, aztán majd kisül valami, vagy együtt maradtok hosszabb távon, vagy nem... pont mint a világ összes többi párkapcsolatában is. Élő ember nem fogja tudni megmondani nektek felelősen, hogy a kapcsolatotokban fél év van vagy 40, az a jövő zenéje, bármelyik eset megeshet.

2013. dec. 7. 13:57
 45/63 anonim ***** válasza:

Igen, kedves utolsó, az is tipikusan nagy értelmi szintre utal, hogy amikor a többség szerint egy 25 és 16 éves nincs azonos szellemi-érzelmi szinten (szerinted azon van, és ha igen, akkor miben?), akkor azonnal azzal érvelsz, hogy itt csak egy irigy csődület jelent meg.

Mert aztán kib*szottul irigyelni kell egy naiv 16 évest, akit 95% valószínűséggel majd megdug párszor a "pasija", aztán meg otthagyja.

2013. dec. 7. 14:00
 46/63 anonim ***** válasza:
Kedves #45, nem zavar az elméletedben, hogy 4 hónapja együtt vannak? Nem mondom, hogy nem létezik olyan férfi, akit te leírsz, csak hát az 4 hónap alatt rendszerint kiderül.
2013. dec. 7. 14:06
 47/63 anonim ***** válasza:

Kedves 46-os:

Bár nem 45-ös válaszadó vagyok, de engem abszolúte nem zavar, hogy 3-4 hónapja kefélgeti a srác. Ettől ez még nem lesz kapcsolat vagy "komoly", ahogy a kérdező emlegette.

2013. dec. 7. 14:08
 48/63 anonim ***** válasza:

Nézd #47, azt, hogy egy kapcsolat komoly-e vagy nem, azt szerencsére ugye az adott két ember dönti el, az, hogy ők mit akarnak egymástól, mit terveznek, miben gondolkodnak...

Gondolj bele, az én páromnak anno ugyanúgy leírtad volna ugyanezt, sőt:)

2013. dec. 7. 14:11
 49/63 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert még gimibe jár, és nem a zh izgatja, hanem a témazáró, lehet egy 16 éves jóval érettebb, mint egy huszonéves. Most nem magam akarom fényezni, de 16 évesen én rengeteget olvastam, az engem érdeklő témák után kutattam, jártam színházba, el lehetett velem komoly témákról is beszélgetni, érettebb voltam, mint az átlag, és jobban megtaláltam a hangot az idősebbekkel... most meg, 24 évesen végignézek a korosztályomon, és egy jó részük olyan szinten éretlen még mindig, hogy az már fáj. Most az miért is lenne alkalmasabb egy ilyen típusú kapcsolatra, aki 23 évesen hisztériázik az anyjánál, hogy nem kap tőle Mekis fagyit (igen, ilyen tényleg megtörtént) vagy mári féltékennyé akarja tenni a pasiját, ha az nem volt elég abajgató hozzá éppen aznap, mint a kérdező? Amúgy egy drámafesztivál szervezői csapatában voltam mostanában, és ifjúsági darab is volt a programban. 13-14 éve gyerekeket hallottam olyan értelmesen és éretten beszélgetni a darab által felvetett kérdésekről, hogy le a kalappal. Közben meg rengeteg a huszonéves, akinek a témái kimerülnek az Éjjel-nappal Budapestben meg a helyi focimeccsben...

Ráadásul ma már kitolódott minden... ha minden huszonéves családot akarna alapítani, még megérteném a dolgot, de nem, a többségük későn is nő fel ehhez a feladathoz. A 16 éves meg már nem gyerek, ha értelmesebb, a kérdező írásából meg ki merem jelenteni, hogy nem egy agyatlan, vihorászó, éretlen kis liba.

Kérdező, neked max. annyit tanácsolnék, hogy ne siess el semmit még egy ideig, de azért ne veszítsd el a bizalmadat. Ha nem merülnek fel problémák a kapcsolatban az elkövetkező pár hónapban (és igenis, ha totál éretlen, ha ki akar használni, azok előbb-utóbb kiderülnek), akkor tojd le a korlátolt hülyéket, akik el akarják veled hitetni, hogy azért, mert még tini vagy, nyilván ninc agyad, a srác meg egy szellemileg visszamaradt hülyegyerek, csak azért, mert magukból indulnak ki kb. vagy mert túlféltő anyucik-apucik... és élvezd az életet a pároddal, ennyi :).

2013. dec. 7. 14:12
 50/63 anonim ***** válasza:

"Nem mondom, hogy nem létezik olyan férfi, akit te leírsz, csak hát az 4 hónap alatt rendszerint kiderül."

Ez a legnagyobb tévedés az érvelésedben Szerintem csak egyszer olvass bele a Szex kategóriába, hányan ecsetelgetik naponta, hogy sikerült hónapokon át kefélgetniük a naiv tizenéves lányokat, és talán kicsit másképp látod majd a dolgokat.

2013. dec. 7. 14:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!