Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő 25, én 16. Tényleg annyira elfogadhatatlan ez?
szerintem nem
ha idősebb, talán több esze van és nem fog felcsinálni, mint egy kanos 14 éves :D
2013. dec. 7. 10:47
Szia .Igen ez most még sok ! Ha lennél már 20 éves ,rögtön másképp nézne ki ez az egész . Egy 25 éveshez nem egy tinilány való ! Elhiszem ,hogy az idősebb fiúk jönnek be ,nekem is volt annó egy ilyen időszakom .17 évesen totál szerelmes voltam egy 28 éves srácba,aki tudta is ezt ,de nem élt vissza a helyzettel ,belátta hogy egy kicsit morbid lett volna szitu .
Digo (#10) szerencsére egy párkapcsolatban a macskát sem érdekli, hogy szerinted mi gáz vagy mi nem gáz, ott csak az számít, hogy a pár tagjainak jó-e vagy nem...
Kérdező, az viszont igaz, hogy meg kell tanulnod megszabadulni a környezeted véleményétől való függéstől... ez egyébként is nagy hasznodra lesz az életben.
Tök mindegy, hogy ki mit szól hozzá, az számít egyedül, hogy nektek kettőtöknek jó-e, vagy nem - ezért PÁRkapcsolat a párkapcsolat.
Te részedről nem gond, úgy értem, elfogadható, ha egy 16 éves lány egy 25 évesbe szerelmes, de az, hogy egy 25 éves srác mit akar egy 16 éves "kis"lánytól...az már nem normális. 18 éves korod után lenne ez a korkülönbség, már jobb lenne. De elméletileg nem egy agyi-szinten vagytok. Hacsak nem te vagy "túl" komoly korodhoz képest. De ha egy átlagos 16 éves vagy, akkor ő még nem nőtt fel, ha egy szinten vagytok. Egy 25 éves férfi már kicsit gyorsabb léptekben veszi azokat az első lépéseket.
2013. dec. 7. 10:48
Unokatesóm és párja ennyi idősen ismerkedtek össze, már 4 éve együtt vannak. Én 15 évesen ismertem meg a barátom ő akkor volt 27! 6 éve vagyunk együtt.
Tök mindegy ki mit mond a szívednek úgy se tudsz parancsolni :) Szüleim között is ennyi a korkülönbség na és? Most akkor mindenkit a Dunába kellene lőni, mert megszeret egy idősebb pasast?
2013. dec. 7. 10:48
Persze, hogy ő tetszik neked hisz 25 évesen bőven tudja mivel kell hülyítenie egy 16 éveset, amit a kortársai már átlátnának.
2013. dec. 7. 10:49
Én képtelen lennék nőként tekinteni egy 16 éves kislányra ,eszembe nem jutna kikezdeni vele ! A te részedről megértem ,hogy imponál neked egy férfi udvarlása ,de a srác részéről nagyon gáz hogy egy ilyen idős lánnyal kezd ! 24/ F
2013. dec. 7. 10:52
16 evesen mi a franctol lenne olyan nagyon erett egy tinilany? Milyen elettapasztalata van ami miatt neki egy 25-30 eves felel csak meg? :)
Persze nekem aztan 100, en 25 evesen a 20-22 eves nok utan mentem, nem 16 eves kislanyok utan.
2013. dec. 7. 10:52
19/63 A kérdező kommentje:
Miert kell azt hinni, hogy mindenki hulyit mindenkit? Vannak meg normalis emberek is...
16 évesen akár férjhez is mehetne, ha a szülei nem lennének ilyen fafejűek!
2013. dec. 7. 10:54
Kapcsolódó kérdések: