Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő 25, én 16. Tényleg annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő 25, én 16. Tényleg annyira elfogadhatatlan ez?

Figyelt kérdés
A barátommal már az első 2-3 nap után egymásba estünk és 3 hét után mondtuk ki, hogy járunk de mellette tényleg olyan boldog vagyok, hogy szinte egész nap csak mosolygok és nem tudok szomorú lenni. Ezzel ő is így van. Nagyon szeretjük egymást. Ő az első nekem és a szüleimnek nem tetszik a kora miatt, meg se akarják rendesen ismerni. Kicsit haragszanak rá. Mit tegyek? Szerintetek is nagyon sok? Mert szerintem nem, én normálisan gondolkodó férfit akarok magamnak, nem kisfiút.
2013. dec. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

#50, olvastam már... és szerinted az függ attól, hogy az illető férfi 16, 26, vagy 36 éves?

Ja, és kifelejtettem a hozzászólók azon kategóriáját is, aki "egy 16 éves még ne akarjon szexet, az csak tanuljon" valódi indíttatásból ír...

2013. dec. 7. 14:17
 52/63 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szexelhet egy 16 éves, nem erről van szó.

Hanem arról, hogy azzal a 25 éves férfival, akinek egy 16 éves bármilyen téren is partner, komoly gondok vannak agyilag.

Érdekes módon ezt csak azok nem látják be, akik maguk is ilyenekkel kezdtek ennyi idősen...

2013. dec. 7. 14:21
 53/63 anonim ***** válasza:
2013. dec. 7. 14:25
 54/63 anonim ***** válasza:
58%

Sógorom ugyanezt csinálta mint a te "párod",fél éve kellett hogy megdőljön a kislány azóta is használatba van, mert tanítható... Ezek mellett meg még Isten tudja mennyi, az viszont tény, hogy a kicsi lányt haza visza 11-re éjfélre hétvégén és jön velünk bulizni a másik városba, persze hogy a kislány semmit nem tud... A férjemet is megkérdeztem, Ő is csinált hasonlót. És tudod miért? Mert az ágyban a 16 éves még irányítható és tanítható és igényei se nagyon vannak, plusz olcsóbb "meghódítani" mint egy húszon évest... Jelentem a férjem és az öccse is teljesen normálisak, szimplán csak kihasználták a helyzeteket... A tizen éves lányokkal meg mindig is csak látszat volt a "kapcsolat", biztos lyuknak mindig kéznél voltak...

Naiv vagy csak még nem látod...

(Elnézést a nyers stílusom miatt, de talán így a kedves kérdező is rá ébred, hogy mi a gond...)

2013. dec. 7. 14:26
 55/63 anonim ***** válasza:

Nézd #52, én is kijelenthetném (már ha olyan lennék, de hát általában az IQ meg az előítélet fordítva korrelál, tehát nem teszek ilyent) hogy a vörös hajú emberekkel baj van agyilag... sőt leírhatom 10x is, tíz féle módon... attól mert valamit sokszor és sokan ismételgetnek, még nem válik ténnyé, ez van.

Viszont játszásiból beszéljünk egy VALÓDI tényről, ami megalapozza az ilyen kapcsolatokhoz való negatív hozzáállást... egy szülő a 16 éves lánya és a hozzá tartozó 16 éves fiú kapcsolatát nagyon jól tudja irányítani adott esetben, na nem áll ez, ha a másik fél felnőtt, akkor bizony a szülő kezéből kicsúszik a kontroll, a "terelgetés, nyesegetés" lehetősége. És ezt a legtöbb szülő, vagy a szülő szempontjából megközelítő ember baromi rosszul éli meg. Már a kontroll elvesztését... természetes emberi gyarlóság.

2013. dec. 7. 14:26
 56/63 anonim ***** válasza:

"Viszont játszásiból beszéljünk egy VALÓDI tényről, ami megalapozza az ilyen kapcsolatokhoz való negatív hozzáállást... egy szülő a 16 éves lánya és a hozzá tartozó 16 éves fiú kapcsolatát nagyon jól tudja irányítani adott esetben"

Iszonyatosan sajnállak, ha te így állsz hozzá a gyermeked kapcsolatához! Én nem irányítani szeretném, de azt nem akarom, hogy egy agyilag visszamaradott hapsival legyen/olyannal, aki kihasználja. Látszik, hogy te sem nőttél még fel, mert azért huszon-harmincévesen már kezd átlátni az ember ezeken. Te még mindig illúziókban élsz. Mindegy hány gyereket szülsz ki a 20 évvel idősebb hapsidnak, attól nem fog elfogadtatást nyerni a korkülönbség. Ha neked egy inkompetens túlkoros majomra van szükséged, hajrá. De ne tüntesd fel üdvözlendő és jó dologként, ha lehet, mert nem az.

"na nem áll ez, ha a másik fél felnőtt, akkor bizony a szülő kezéből kicsúszik a kontroll"

? Nem igazán értem. Ha kontrollálni akarod a gyereked, egyszerűen megmondod neki, hogy isi után haza. Én ilyen "kapcsolatban" inkább csak azt tanácsolnám neki, hogy legyen óvatos, mert a 90%-a átverés. A 10%-a meg a visszamaradott :)

2013. dec. 7. 14:31
 57/63 anonim ***** válasza:
57: az ilyenek sajnos nem megszülik a gyereket, hanem csak pakolják ki egymás után, hogy megtartsák a hapsit. Ez a szomorú az egészben...
2013. dec. 7. 14:40
 58/63 anonim ***** válasza:

#56 "Te még mindig illúziókban élsz. Mindegy hány gyereket szülsz ki a 20 évvel idősebb hapsidnak, attól nem fog elfogadtatást nyerni a korkülönbség. Ha neked egy inkompetens túlkoros majomra van szükséged, hajrá." - khmmm, félreérted a szereposztást, én vagyok az "inkompetens túlkoros majom":))) - és nem, biológiailag nem tudok szülni, tudod, a terhexint még nem törzskönyvezte az OGYI, a Schwarzenegger meg nem akar adni:)))

"attól nem fog elfogadtatást nyerni a korkülönbség" - kinél csillag? Kinek kellene önmagunkon - meg ad max a családunkon, bár az is kérdéses - kívül egyáltalán elfogadni? Tudod, az ember idővel ki szokott nőni a másoktól való függésből, és tudomásul veszi, hogy nem tetszhet egyszerre mindenkinek...

Kérdezőnek is ezt kellene megérteni, a saját kapcsolatát neki magának kell megitélni, hót tök mindegy, hogy más mit magyaráz... a döntései ugyanis a saját életét érintik, nem azokét, akik magyaráznak...

2013. dec. 7. 14:42
 59/63 anonim ***** válasza:
91%
#58: Szerintem van nagyobb kohéziós erő az "együtt a világ ellen"-nél: az együtt a világÉRT. Mi így élünk a férjemmel. 15,5 év korkülönbséggel.
2013. dec. 7. 15:08
 60/63 anonim ***** válasza:

#59, na ez mondjuk 10 pontos:))) - OFF: egyébként a kettő nagyjából ugyanaz, a változtatás két féle megközelítése...

csak hát valamiért az emberek többsége úgy van bekötve, hogy valami ellen mindig könnyebben találsz támogatót, mint valami mellett... próbáld ki a reakciókat, ha mondjuk a kutyagumi ELLEN szervezel, és ha a tiszta utcákÉRT... én már kipróbáltam:)))

2013. dec. 7. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!