Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő 25, én 16. Tényleg annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő 25, én 16. Tényleg annyira elfogadhatatlan ez?

Figyelt kérdés
A barátommal már az első 2-3 nap után egymásba estünk és 3 hét után mondtuk ki, hogy járunk de mellette tényleg olyan boldog vagyok, hogy szinte egész nap csak mosolygok és nem tudok szomorú lenni. Ezzel ő is így van. Nagyon szeretjük egymást. Ő az első nekem és a szüleimnek nem tetszik a kora miatt, meg se akarják rendesen ismerni. Kicsit haragszanak rá. Mit tegyek? Szerintetek is nagyon sok? Mert szerintem nem, én normálisan gondolkodó férfit akarok magamnak, nem kisfiút.
2013. dec. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
21%
Mert ha nem hülyíteni akarna akkor a kortársaival kezdene nem kis kamaszokkal, mert 16évesen még kamasz sem vagy igazán nem hogy felnőtt nő.
2013. dec. 7. 10:56
 22/63 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen egyetértek veled Digo ! Nem is értem egy felnőtt férfi mit tud kezdeni egy gyereklánnyal ,és itt most nem szexuális dolgokra gondolok ... -.-
2013. dec. 7. 10:58
 23/63 anonim ***** válasza:
#20, a szülők tök mindegy milyen fafejűek - szerencsére - 16-18 között a házassághoz a gyámhatóság hozzájárulása kell, aminek arról kell meggyőződni, hogy az illető testi-lelki szempontból érett-e a házasságra, magyarán orvos+pszichológus véleménye + környezettanulmány ott, ahova költöznek a házasság után. A szülőket bár meghallgatják, de nem az ő szavuk a mérvadó.
 24/63 anonim ***** válasza:
22%
Ennyi idősen nehezen hiszem hogy érted egyáltalán mi az hogy szerelem. Nem amit a tvben látsz. Szted mégis mit akar? Biztos nem beszélgetni
 25/63 anonim ***** válasza:
30%
Alig ismered és azt mondod nem hülyít?Hidd el 1-2 hónap és megváltozik a véleményed erről.
2013. dec. 7. 10:59
 26/63 anonim ***** válasza:
38%

"Nem ezek az 50 kilós, csillogó-villogó, oldalra fésült felálló hajú" :DDD Kérdező, ezen most borultam. Pont múltkor mondtam barátnőimnek, hogy ha most lennék 16, inkább leszbi lennék, minthogy ilyenekkel járjak :D

Egyrészről emiatt teljesen megértelek, hogy inkább az idősebb, férfiasabbra fiúkra vágysz. Azt viszont el nem tudom képzelni, hogy egy 25 éves pasi komolyan tervez egy 16 évessel. 4-5 év múlva inkább, de most még te nagyon gyerek vagy (akármennyire vagy "érettebb" gondolkodású, mint a többi).

Általában azt tapasztalom, hogy az ilyen korúak akkor kezdenek kislányokkal, ha a saját korosztályában nem arat sikert, vagy egy kis szórakozásra vágynak, mert a vele egykorúak már komolyabb kapcsolatot (összeköltözés, stb.) szeretnének.

23/N

2013. dec. 7. 11:01
 27/63 anonim ***** válasza:
52%

Hagyjátok már ezt a sok baromságot. Nekem 29 évesen volt 17 éves barátnőm, és teljesen jól megvoltunk, és nem csak szexeltünk, más dolgokat is csináltunk.

Sokat beszélgetünk is, és nem volt semmivel hülyébb, mint egy 25 éves.

2013. dec. 7. 11:03
 28/63 anonim ***** válasza:

Szerinte sok.

De elszórakozni persze megteszi :)

2013. dec. 7. 11:19
 29/63 anonim ***** válasza:
29%

#24, hidd el, többnyire a fiú akar beszélgetni IS, és a lány se csak beszélgetni akar... pont, ahogy a párkapcsolatokban úgy általában.

#25, a Kérdező azt írja, hogy 4 hónapja vannak együtt... szerinted mi változik törvényszerűen az 5. vagy a 6. hónappal?

#26, na ya... de mások se a 3. nap költöznek össze általában, és pl mi is (17/33 anno) összeköltöztünk, miután a párom 18 lett... 1998-ban:)

Digo, a férfiak férfitársasága ilyenkor egyébként a tipikus "savanyú a szőlő" dumát adja elő az irigységtől kanárisárgán, hallva, hogy a barátjuk boldog, az ő feleségük meg otthon meg az ovuteszteket hajszolja a neten, és leosztja, hogy mikor KELL szeretkezniük:)))

Naszóval, tényleg el kellene szakadni az előítéletektől. A szülőket meg többnyire az sokkolja (tényleg, felhívhatom anyós-apóst, hogy mi sokkolta őket anno:))), hogy egyfelől rádöbbennek, hogy a lányuk nem "majd 10 év múlva", hanem sokkal előbb fog "kirepülni" minden valószínűség szerint. Másfelől, hogy az ilyenkor szokásos szülői fegyelmező eszközök többsége hatástalanná válik, innentől nem adhatják elő azt, hogy "amíg az én kenyerem eszed" és társai...

Időt kell hagyni a szülőknek is, hogy megbékéljenek a helyzettel, ennyi.

2013. dec. 7. 11:22
 30/63 anonim ***** válasza:
51%
Igaza van az előttem szólónak.
2013. dec. 7. 11:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!