Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő 25, én 16. Tényleg annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő 25, én 16. Tényleg annyira elfogadhatatlan ez?

Figyelt kérdés
A barátommal már az első 2-3 nap után egymásba estünk és 3 hét után mondtuk ki, hogy járunk de mellette tényleg olyan boldog vagyok, hogy szinte egész nap csak mosolygok és nem tudok szomorú lenni. Ezzel ő is így van. Nagyon szeretjük egymást. Ő az első nekem és a szüleimnek nem tetszik a kora miatt, meg se akarják rendesen ismerni. Kicsit haragszanak rá. Mit tegyek? Szerintetek is nagyon sok? Mert szerintem nem, én normálisan gondolkodó férfit akarok magamnak, nem kisfiút.
2013. dec. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 Zoli7754 ***** válasza:
61%
Szerintem egyáltalán nem a kor különbség számít.Hiszen van aki tízen évesen is sokkal érettebb szellemileg , és lelkileg is , mint a nála jóval idősebbek.Nézd meg azokat a kapcsolatokat akiknél nincs "nagy kor különbség".Nézd meg az úgynevezett "érett emberek" kapcsolatait.Most vagy majd öt év múlva.Szerintem semmivel nem jobb mint a "nagy korkülönbségűeké" általánosságba nézve,( ha már sokan itt általánosítanak) Még ha netán sokallnám is a korkülönbségeteket, miért is venném el a kedved. Valószínű, hogy úgy is benne maradnál a kapcsolatban, de közben esetleg valamiféle bűntudat maradna benned.Az meg kinek jó?Se Neked se a barátodnak se a kapcsolatotoknak.Ha boldog vagy jól érzed magad e kapcsolatban, akkor hagyatkozz az érzéseidre, és hát vállald fel azt is, hogy ez esetleg több embernek szúrja a szemét.Mondom , nézd meg azoknak az embereknek a kapcsolatait akiknek szúrja a szemét a Te kapcsolatod.Valami azt súgja , hogy nem éppen ideális a kapcsolatuk.No és ezeknek az embereknek a lehúzó véleményére hallgatnál?
2013. dec. 7. 11:26
 32/63 anonim ***** válasza:
Zoli itt senkinek se azzal van baja konkrétan,hogy nagy a korkülönbség ..MOST nagy a korkülönbség csak ,pontosabban egy 16 éves túl fiatal egy 25 éveshez .Pár év múlva másként festene a helyzet ..
2013. dec. 7. 11:30
 33/63 anonim ***** válasza:
68%

Nem elfogadhatatlan, de szellemileg ép 25 éves felnőtt férfi nem kezd 16 éves gyereklányokkal, nem foglalkoztatják szexuálisan és lelkileg sem, hiszen teljesen más szinten állnak szellemileg.

Itt általában arról szokott szó lenni, hogy az idősebb fél megragadt a fiatalabb szintjén, ezért keres ilyen fiatal partnert, vagy mert a korosztályában egyéb okokból kifolyólag (fizikálisan nem vonzó pl.) inkompetens. A baj akkor szokott beütni, amikor 5-6 év után a fiatalabbik fél már éretten gondolkodik, mint az idősebbik, mert az még mindig ugyanazon a szinten áll.

Én azt tanácsolnám neked, hogy ne vesztegesd rá az időd, mert sok jó nem fog belőle kisülni.

2013. dec. 7. 11:30
 34/63 anonim ***** válasza:
51%
Ezt mindenki maga dönti el. Én 17 voltam ő 26. 6 éve vagyunk együtt és most várjuk a 2. babát. Gondolkodás, felfogás kérdése. Ha ti boldogok vagytok, összeilletek, kiegészítitek egymást, akkor felesleges azon agyalni, ki mit gondol.
2013. dec. 7. 12:06
 35/63 anonim ***** válasza:
41%

Egy 16 éves a föld felett jár minden pasitól, aki rámosolyog, persze, hogy hatalmas a szerelem, és nem gondolkodsz.

Szerintem sok ez a különbség, most még sok. Te gyerek vagy, ő már felnőtt.

2013. dec. 7. 12:23
 36/63 anonim ***** válasza:
51%

Mindjárt gondoltam, hogy hamarosan jönnek majd az "én 15 éves tinilány voltam, ő meg 30 éves érett férfi, de már a tizedik gyerekünket várjuk"-típusú válaszok, és azért mert néhány apakomplexusos csaj meg néhány értelmileg lemaradt férfi egymásra talált, azonnal normálisnak kellene elkönyvelnünk a dolgokat.

Kérdező, minden bántás és rosszindulat nélkül meg kell kérdeznem: szerinted te és egy 25 éves ember hol álltok egy szinten szellemileg-érzelmileg-értelmileg? Az élet teljesen különböző lépcsőfokain jártok, neked középiskolásként kb. a legnagyobb problémád annyi lehet, hogy hanyas lesz a dolgozatod, a srác meg lassan közeledik a családalapítás felé.

Tudom, te ezt még nyilván nem értheted meg, elvégre ennyi idősen nyilvánvalóan nem tudsz úgy gondolkodni, mint egy huszonéves ember (mert nem ugyanaz a háttér, az elvárás, a tapasztalat), de egy értelmes és pszichésen egészséges érett, felnőtt férfi nem kezd ki egy tinilánnyal. Mert korodból és tapasztalatlanságodból adódóan meg sem tudod érteni az életét, nem nyújthatsz neki kielégítő társaságot (max. szexuálisan), és akárhogy próbálsz érvelni ez ellen, abszolút tény marad az, hogy te még a közelében sem jársz azoknak az élettapasztalatoknak, amelyeket ő már réges-rég átélt.

Ráadásul te mondtad, hogy vannak normális emberek - os, a 16-18 évesek között is vannak, én legalábbis elég sokat ismerek.

2013. dec. 7. 12:31
 37/63 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem miért nem valasztanak a férfiak korban hozzájuk illő nőt? Nem csodálom hogy ennyi szingli van, alig látni manapság minden tekintetbe hasonló tulajdonságokkal rendelkező párokat. Szomorú:( de ti tudjátok, ha ti így boldogok vagytok, hajrá:)
2013. dec. 7. 12:44
 38/63 A kérdező kommentje:

Nem olvastam el a válaszokat, csak néhányba beleolvastam és rossz látni. Ennyire csalódottak vagytok? Miért kell azt gondolni, hogy mindenki rossz szándékú? Abból tudok kiindulni, hogy az idős emberek között is nagy volt a korkülönbség általában és mégis jól megvoltak. Például az egyik nagyszüleim között 9 év van, a másik között 7, a barátom egyik nagyszülei között 12 és még nagyon sokan vannak így és ők se 25-30 évesen házasodtak. Mondjuk én még nem akarok házas lenni, de ő is így gondolja. És nem azért mert nem szeret, csak nem akar beleugrani dolgokba. Mint mondtam, nekem ő az első komolyabb, nem egy pasi akart megkapni, volt akit 2 éven keresztül nem tudtam lerázni és itt vagyok, bármit mondtak nem adtam magam mert nem megyek bele hülyeségekbe. Róla meg tudom, hogy komolyan gondolja és szeret mert egyszerűen érzem. Nem kellenek ide filmek, amúgy se szeretem az ilyen szerelmes filmeket mert mindegyik csöpög amit eddig láttam. Lehet, hogy kicsit sok év van közöttünk de amikor együtt vagyunk, beszélgetünk akkor nem érezzük. Én nem mondom, hogy felnőttesen gondolkozom de ő sokszor mondja, hogy néha el sem hiszi, hogy ennyi idős vagyok mert néha sokkal érettebben gondolkozok mint a saját korosztálya és ha belegondolok néha tényleg érettebbnek érzem magam. Nem olyanokra gondolok akik normálisak, hanem ilyen idiótákra akik a tévében is vannak és csak nyávognak éjjel-nappal. Na azt hiszem ezektől kicsit tényleg jobban gondolkozom. Persze most jönni fog, hogy ennyi idősen mindenki ezt gondolja, de nem tudom azt se, hogy miért kell mindenkit mindenkivel összehasonlítani mikor nem vagyunk egyformák, és nem is ismerjük egymást. Szóval visszatérve, nem tudom, hogy itt kit vertek át meg kinek vannak összeesküvés elméletei, de nem úgy kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy "jaj, hát úgy se lesznek sokáig együtt, úgyis átver valaki valakit" mert ez nem hozzáállás. Nagyon nem. Ha rosszra gondolunk akkor úgy is fog történni. Pozitív dolgokra kell gondolni és akkor lesz mindenki boldog.

Na, gondolom ezt is feleslegesen írtam le, nem akarlak titeket meggyőzni, de ti se akarjatok arról, hogy átver mert nem így van. Én ismerem.

2013. dec. 7. 12:45
 39/63 anonim ***** válasza:

#36 "neked középiskolásként kb. a legnagyobb problémád annyi lehet, hogy hanyas lesz a dolgozatod, a srác meg lassan közeledik a családalapítás felé." - na látod pont ez a fajta megközelítés az oka az ilyen fajta kapcsolatoknak, az a helyzet:) Ugyanis a társadalom nagy része ezekben gondolkodik, a való világ meg az, hogy nem minden tizenéves legnagyobb gondja a dolgozat-jegy, és nem minden huszonéves akar azonnal családot... n.b. nem vagyunk egyformák...

Minket pl. anno az hozott össze, hogy hiába volt a párom akkor 17, én meg 33, mindkettőnket nagyjából ugyanaz, a rendszer megváltoztatása foglalkoztatta leginkább. Na?

Lehet, hogy tőle másféle beilleszkedést vártak volna el, és tőlem megint másfélét, de történetesen az, hogy nekünk nem kell az a fajta "rendpárti, értékelvű, tekintélyelvű" dzsuva, nem kell a "ez a norma az a nem normális" világa - amit egyébként most Te is képviselsz - nos abban tökéletesen egy platformon, hasonló gondolati síkon voltunk. És vagyunk tizensokév elmúltával, a mai napig is... van-e, kell-e nagyobb kohéziós erő, mint az "együtt a világ ellen"? :))

2013. dec. 7. 12:50
 40/63 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, itt senki nem azt mondta neked, hogy csalódott volna a férfiakban, egyszerűen a javarészünk (ahogy a válaszokból lejött) már közelíti vagy elhagyta a 25 évet, ezért mi veled ellentétbe nyilvánvalóan tudjuk azt, hogyan gondolkodik és viselkedik ennyi idősen egy ember. A normális és a hülye is.

Egyébként hozzáteszem: én még életemben nem találkoztam olyan 25 éves sráccal, aki komoly szándékkal közeledett volna tinilány felé, viszont rengeteg olyat, akik rendszeresen szédítették őket az ígéreteikkel meg szép szavaikkal, akár hónapokig is, aztán néhány dugás után lerázták őket. Ez a tapasztalat, ennek még te sem tudsz ellent mondani az illúzióiddal.

2013. dec. 7. 12:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!