Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?
Istenem:DD Na ilyet sem olvastam eddig itt.
Köszi nektek,jót szórakoztam!!:D És ilyen 16 évesről sem hallottam még. Üzenem neki, hogy eláshatná magát jó mélyre. Én szégyellem magam,hogy egyidősek vagyunk és ennyi gógyija van.
Egyik közöségi oldalon,meg amit nem nevezek nevén F...
Ott irja,hogy csak ezt engedjem meg és a legjobb barátnő lesz....miért érzem én úgy hogy ez csak paraszt vakitás??? Ha annyira szeret megtudna változni értem de ez nem tud mert önző
EJNYE FIAM MIT MONDTAM AZ ELŐBB. Irány a kocsma!!! A kisasszony meg írogasson amit akar. Nem is értem miért foglalkozol vele. Ez jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=RIWUvU3BL-4
Az üzenet egyszerű kisasszony hegyezd a füled: "HOGY NE LEGYÉL PATKÁNY AHHOZ NEM KELL CSAK AKARAT." (SÖRÖS voltam megint)
Hej sörös! Nekem meg inkább ez http://www.youtube.com/watch?v=VZrfM8jHYcQ
Amúgy meg ez a legszánalmasabb, kb. azért könyörög hogy had csaljon meg! Felejtsük el. Ha még itt vagy kicsi, remélem tudod hogy egy fél ország nevet rajtad. : )
#34-es, alias tippmixes voltam.
Ja az tuti.
De remélem nem fontolgatod hogy esetleg visszafogadd mert akkor 3 hónap múlva te leszel az "ÉV IDIÓTÁJA" cím nyertese. Inkább igyunk sört. Ja meg játszunk tippmixet. (sörös voltam)
Nos igen... Egy tisztességes anyának 19évébe telt, hogy belőled egy férfi embert faragjon, egy 16éves csitrinek meg 10percébe sem telt hogy szamárrá változz!
Ébredj fel! Te vagy az erőssebik nem! Te vagy a FÉRFI és Te hordod a gatyát! Hadd a fenébe mert a kutyából nem lesz szalona, hidd el én is lány vagyok, és tuti, hogy nem szeret!
Papucs állatka lettél... a bolondja akihez mindig visszamehet!
Egyáltalán nem rosszindulatból írom, de vedd már észre, hogy csak játszot veled! Te csak 1 megcsalásról tudsz, de mi van ha van több is? Az ilyennel nem érdemes foglalkozni, még ha szereted is!
Többet érsz ennél!!!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!