Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "barátnőm"azt mondta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 10. 08:59
 71/100 A kérdező kommentje:
Én kajak bevoltam rúgva mikor veled jártam vagy ennyire vak voltam hogy te nem is szeretsz csak jó tartaléknak.... Nem azért de nem vagy bombázó szóval még arra se tudod verni magadat....de ne menjünk ebbe bele mert nem vagyok felszines...
2013. okt. 10. 11:15
 72/100 anonim ***** válasza:
0%
mi 2volt???1megcsalás volt ami egy kib...ott félre k...rá.snak se mondhat´
2013. okt. 10. 11:19
 73/100 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen még csak két fiúval volt a csájé? Ja hát az tök átlagos apáca lány, hát abszolút nem is ribi akkor :DDDDDDDDDD

Mer "Én meg 16 évesen kicsit a lépcsőházba graffityztem. De mer' féltem ,hogy lebukom, örökrebefejeztemnaszevasztok"

2013. okt. 10. 11:22
 74/100 A kérdező kommentje:
Azt is nagy bizalomba csináltad mert kérted,hogy engedjelek ell a fiúhoz mondtad nem lesz semmi oszt te provokáltad ki hogy megdugjon...aztán a füves dologról is hazudtál nekem....
2013. okt. 10. 11:24
 75/100 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj eldöntöd mit akarsz...nem mondtam h 3hónapig ne keress más csajt semmi ilyet nem mondtam...3hónap múlva se tetszik a viselkedésem kiraksz ennyi...oszt akkor már én se fogok neked nyígni mert tudom h elbasztam és hagyalak boldogabb leszel úgy...
2013. okt. 10. 11:25
 76/100 A kérdező kommentje:
Már eldöntöttem...... Ha te ribi szeretnél lenni akkor egéségedre de hogy mindenki arról beszéljen majd hogy nézd már meghuztam annak a csaját régen...becsületem van.
2013. okt. 10. 11:31
 77/100 anonim ***** válasza:
56%
Úr Isten gyerekek gyerekek. Hagyjátok már ezt a fenébe na gyerünk igyuk meg most már tényleg azt a sört mert még a végén megromlik. A kisasszony meg ne szomorkodjon már meg ne itt ömlengjen ezzel a ki..szott 3 hónapjával mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Figyelj csak 16 éves cuckárte drágaság emeld fel a popód és kezdj el szaladni ha már úgy érzed elég gyorsan szaladsz akkor rúgd fejbe magad...... ("sörös" voltam)
2013. okt. 10. 11:32
 78/100 anonim ***** válasza:
0%

Jól látom idetalált a lány és itt is osztja a csókát?

Figyu kiscsaj! jól nyomod! ;) Bejön a stílusod, ha élni akarsz, én itt vagyok ;)

2013. okt. 10. 11:55
 79/100 A kérdező kommentje:
xDD kajak celebek leszünk már...
2013. okt. 10. 12:12
 80/100 kolosszus22 ***** válasza:
60%

Hahaa, ez az év kabaréja itt a GYK-n! :D

Kérdező, soha többet ne állj szóba ezzel a kis nyomorékkal, kapsz tőlem egy vállveregetést, ettől csak jobb jöhet!

26F

2013. okt. 10. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!