Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:59
61/100 anonim válasza:
Kérdező, "sörös", gyertek el velem tippmixelni, aztán csatlakozom én is egy sörre!
Hölgyem, te meg ne szítsd tovább a tüzet, nem volt még elég? Amúgy is, ha jól tudom dolgod van, eriggy azt' éld ki magad.
#34-es.
62/100 A kérdező kommentje:
irj rám privibe tippmixes :D megyek én is rakok egyet hátha bejön mert olyan „szép” reggelünk van :)
2013. okt. 10. 11:01
63/100 anonim válasza:
34-es okés. Én benne vagyok irány a tippmix aztán a kocsma. Én fizetem az első kört. Üdv a "sörös" :)
64/100 anonim válasza:
60-as az elkötelezni szót kerested.
A 16 éves lányt nem akarták feleségül venni, nem fenyegették.
65/100 anonim válasza:
szval én szítom a tüzet tegnap reggel megmég a mindene voltam hagyjuk már meg itt illetnek szép szval mikor voltam kem´wny 2pasival az is az egyik nem is szex volt csak lefeküdt mellém oszt elment jól van majd találsz olyan csajt akit a jó Isten ad h megleckéztessen...szia
66/100 A kérdező kommentje:
Már adott a jó Isten te voltál az....de szerintem az ördög küldött téged xD
2013. okt. 10. 11:09
67/100 anonim válasza:
Akkor ez mi ha nem elköteleződés hmm????
68/100 A kérdező kommentje:
Jó tudni hogy már meg kettő volt ....komolyan mondom téged kikéne találni ha nem lennél xD
2013. okt. 10. 11:11
69/100 anonim válasza:
ÚRISTEN SOHA TÖBBÉ NE ÁLLJ SZÓBA VELE ÉS NE FOGADD VISSZA!!! EZ MIÉRT KÉRDÉS??????????
70/100 anonim válasza:
69-es (jó a számod) Mi is ezt szűrtük le. Soha többet szóba nem állni vele. Meg jól berúgni és részegen tippmixelni. :) Az utóbbi az a bónusz. Üdv a "sörös"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!