Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:59
1/100 anonim válasza:
ama rengeteg további információ
2/100 A kérdező kommentje:
Szóval...10 hónapja vagyunk együtt a barátnőmell ő 16 éves én 19.Voltak veszekedések a kapcsolatunkba,sőt egyszer meg is csalt egy másik srácal...szombaton szakitottunk mert családi okok miatt nem tudtam meglátogatni és emiatt ki verte a hisztitt és dobott... Szombaton már egy 14 éves sráccal járt de ő vele hétfőn szakitott mert nem akart engem elvesziteni....aztán azt mondta hogy most nem szeretne kapcsolatott mert át kell gondolni a dolgokat.Aztán tegnap bejelenti,hogy leakar feküdni egy sráccal mert régóta vágyik már rá...én emiatt kicsit feszültebb lettem...azt mondta hogy fiatalon ki kell élnie magát adjak neki 2 hónapot aztán nagyon hűséges lesz és bizonyitani fog nekem....mondtam neki,hogy hagyuk a dolgot így....azt mondta nagyon sajnálja de szeret engem és nem akar elvesziteni és ne romboljuk le amit 10 hónap alatt felépitettünk....Na most erre én mit szóljak? Szerintetek igazam van hogy nem engedem az ilyet?Én a párommal akarom ki élni magamat nem mással....és félek hogy újra csőbe huzz engem.
2013. okt. 10. 09:01
3/100 anonim válasza:
Hagyd ezt a csajt, Te csak a szamara vagy, akihez mindig visszamegy, ha nincs neki jobb. Nem becsül Téged egyáltalán.
4/100 anonim válasza:
Nos öreg dugd meg utána dugd meg aztán hagyd ott. Had éljen csak. Azt hiszed ebből valaha is lesz komoly kapcsolat??? Had világosítsalak már fel 10 hónap alatt már megcsalt, dobott, összejött valami óvodással. Szerinted itt mi a kérdés. Pattanj meg amíg nem csináltat magának gyereket valami barommal és nevelgetheted más kölkét.
5/100 anonim válasza:
Egyszer már megcsalt. Nincs min gondolkodni. Ez a ki akarom élni magam duma csak kamu, szerintem nem vagy te neki senki, csak egy pénztárca, vagy egy pincsikutya aki elkísérgeti és nem engedi unatkozni.
6/100 anonim válasza:
Persze, hogy igazad van, hogy nem akarod, hogy a párod mással legyen. De én eleve nem akarnék ilyen párt! Amit leírtál, abból az derült ki, hogy össze-vissza pasizik, egyáltalán nem megbízható. Csak hülyít téged. Nyilván a két hónap után is ilyen lenne. Na meg ki akar olyan csajt, aki két hónapig ki tudja kikkel izélget, aztán meg visszamenne hozzád, mintha mi sem történt volna?
7/100 A kérdező kommentje:
én is ezt mondom,hogy nem birnák már úgy rá nézni,hogy más kezébe volt...ennyire megvan áldva ezzel hogy ki akarja magát élni pedig szerintem a pároddal is ki lehet azhoz nem kell mindenkivel lefeküdni...
2013. okt. 10. 09:13
8/100 anonim válasza:
A "ki akarom élni magam" kifejezés a "megcsallak egy ideig fűvel-fával, de nem kérheted számon rajtam" kifejezés finomított formája.
9/100 anonim válasza:
hat, mit varsz? eretlen 16 eves... nem tudja mit akar, de te eddig egy biztos pont voltal az eleteben, mert barmi baromsagot csinalt, visszafogadtad. neked kell tudni, hogy ezt mennyire viseled el, de en pl dobnam a fenebe a csajt. menjen, elje ki magat, aztan talaljon masik balekot maganak.
10/100 anonim válasza:
Az a fő baj hogy túl sok a rib..c aki ezt látja az Éjjel nappal Budapestben a Barátok köztben meg a fene tudja még hol hogy az a menő ha minden héten elfogyaszt 2-3 pasit. Tudom most majd jön a sok pláza cicás hozzászólás hogy "Nem is vagyok rib..c mert már 2 hete együtt vagyok a pasimmal." Nekik üzenem hogy DE AZ VAGY. Biztos vannak kivételek és respect nekik de sajnos én nem sokat ismerek. Pedig igény lenne rá nem csak mindig ilyeneket kellene kifogni akik még élni akarnak. Nekem is volt egy ilyen ex csajom 3millióba került mert nem dobtam időben úgyhogy gondold át szépen megéri e!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!