Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen okai lehetnek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, ha egy férfi hozzáállása megváltozik?

Figyelt kérdés
14 hónapja vagyunk együtt, egy nagyon jó kapcsolatban. Erős, mély érzelmekkel, maximális odafigyeléssel, tisztelettel, megbecsüléssel. Egyben egymás legjobb barátai is vagyunk. Mégis az utóbbi időben kevesebbet beszélgetünk, ritkábban hív, ill. ír, olyan, mintha nem érdekelném már annyira. Amikor együtt vagyunk(hétvégente), akkor nincs semmi gond, mert érzem, hogy szeret. Próbáltam erről beszélni vele, de ideges lett, és leteremtett, hogy hogy jut eszembe az, hogy már nem szeret úgy. Mégis, az ilyet meg lehet érezni. Szerintetek mi a legjobb stratégia ilyenkor? Úgy állni hozzá, pont, mint ő, visszavenni? Nem kimutatni, mennyire szeretem? Férfiak, mi a véleményetek? És az ilyen helyzetet átélt nők véleményét is szeretném kérni.
2013. aug. 18. 06:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmúlt az újdonság varázsa, de ettől még szeret szerintem ha ezt érzed mikor vele vagy.
2013. aug. 18. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Neked is az a bajod, hogy elvárod, hogy körbeugráljanak, pedig az emberek nem így működnek, de inkább olyan érzésem van, hogy te is tipikusan az az ember vagy, akit zavar ha nincs semmi probléma a párkapcsolatban és gyorsan generál magánat egyet- ami általában hülyeség- és azon rágja magát.

A másik dolog,ha azt várod el, hogy hónapokon át valaki egy lineáris görbe szerint álljon hozzá a dolgokhoz, akkor sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak.

Nincs olyan dolog és olyan ember aki mindenhez 24/7-ben ugyan olyan odaadással álljon hozzá a dolgokhoz. Sőt a környezettől is függ, hogy hogyan viszonyulsz a dolgokhoz, például én sem vagyok valami csajozós csávó vizsgaidőszakban.

2013. aug. 18. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizony bizony. Az erzelmek hullamoznak. Az ember olykor megpihen, SOT FELEJT IS, es utanna ujjult erovel es szerelemmel lat neki a kapcsinak. Ennyire ismered ot es bizol benne? Az en tarskapcsolatom is pont igy van. Es a baratnom azt akarna hogy a nap24 orajabol hihetetlen szenvedelyes es ketsegbeesett szerelmet erezzdk 14 honap utan ism olykor nagyon is erzem, de olykornszeretnek mar az eletem mas oldalaira is figyelni. Es tudni hogy SZAMITHATOK RA ES TARSAM VAN akivel jovot tervezhetek.
2013. aug. 18. 07:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, biztos igazatok van. Csak annyira szeretem, és nem akarom elveszíteni. Én bevallom, azt gondoltam, belépett egy harmadik, vagy nem tudom, de akkor azt érezném az együttléteinkkor is. Még azt szeretném kérdezni, okozhat-e ilyent az, hogy problémái vannak egyéb területen (munka, szülők) és azért hanyagol kicsit?
2013. aug. 18. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!