Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:59
51/100 anonim válasza:
bocs de nem szereti a sört...rövidet iszik és abból se szereti a whiskyt vodkát
52/100 anonim válasza:
szerintem kamu
ekkora retkes, ótvaros ribi ilyen sz___ dumával 16 évesen nem létezik!
53/100 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek :) tényleg vannak még a földön rendes emberek föleg a sörös komentelő azt meg szeretném ismerni mert nagyon nagy arc :D
2013. okt. 10. 10:43
54/100 A kérdező kommentje:
Egyébként a 2 terheséget úgy oldotta meg hogy valahogyan elvetélt orvosi beavatkozás nélkül...az anyja nem tudta a dolgokat
2013. okt. 10. 10:44
55/100 anonim válasza:
bárcsak kamu lenne igaz drágám neked ikyen nagpofájú bnőd volt 52kommemtelő sajnos ez itt mind igaz nehéz elhinni de két gyerek itt veszekszik ahelyett h egymás közt besz´wlték volna meg...azért ennyi rossz mellett dupla ennyi jó volt a kapcsolatunkba és ezt kár is tagadnod
56/100 A kérdező kommentje:
De aranyos valaki :D igen nagyon jó volt folyton más pasi járt a fejedbe... Kb 20x-or szakitottálvelem a 10 hónapba
2013. okt. 10. 10:49
57/100 anonim válasza:
Itt vagyok jelen. Én vagyok a sörös. Ne keressetek. :) Kisasszonynak üzenem hogy akkor nem sörre hanem rövidre hívom meg teljesen mindegy csak az a lényeg hogy elfelejtsen téged. Kérdező ez a csaj nem érdemel normális pasit olyat érdemel aki ugyanígy bánik vele mint ahogy ő veled. Te meg majd integetve ordítod hogy ez jár hülye k..va. :)
58/100 anonim válasza:
a kiélés hazugság, kifogás. nem létezik ha vannak érzelmek
33/f
59/100 anonim válasza:
Következetesség. Ismerjük a szó jelentését? (ha nem: google) sok későbbi kellemetlenségtől, öncsalódástól megkímél, ha törekszünk rá.
60/100 anonim válasza:
Annyi baja van a csajszikának,hogy 16 évesen nem akarja lekötelezni magát Valamijen szinten meglehet őt is érteni, de nem kéne 3 hónap alatt mindennap mással hemperegnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!