Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "barátnőm"azt mondta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 10. 08:59
 21/100 anonim ***** válasza:
4%
Na hoppá hoppá mik nem történnek itt azért néhány dolgot kihagytál ugye tudod... Azt tényleg köszönöm neked h vigyáztál rám, segítettél... DE 2szer is felcsináltál drágaság és tudod h megviselt mivel van köztünk 100km er mindel egyedül maradtam igen tudom ez nem csak az te hibád éx nincs mit ezen szépíteni...te voltál nekem az első neked is én és most komolyan elakarsz dobni??? Am 3hónapról volt szó még be nem töltöm a 17 et de mindegy... Nagy baklövés volt a hétvége mivel egy pofátlan gyerek ez a csávó te is tudod...és hiába jössz azzal h nem szeretsz akkor nem hívtál volna fel meg nem zsarolgatnál h menjek vissza tudod h multkor is majdnem rendőrségi ügy lett...jobb lesz ha később akarom magam kiélni??? Őt kértem 6éve bejön mivel biszex vagyok lányt is szeretnék...lehet nevezni ahogy akartok de akkor is csak mi tudjuk mennyit raktunk ebbe a távkapcsolatba...meg kell tanuljam ez a pár hónap alatt h mi is az a párod felé tisztelet nem csak a szexről szól ez a 3hónapam meg 1 sráccal akarok lefeküdni mondtam te is é.d ki magad még lehet,ez az egy életünk van és azt is mondtam ha majd 3hónap múlva nem kellek akkor meg csak te jársz jól...Azt remélem tudod h akiknek együtt kell lenniük úgyis együtt lesznek...
2013. okt. 10. 09:50
 22/100 A kérdező kommentje:
........erre mit mondjak.....azt hogy kinyilt a csipám és nagyon nem szeretsz
2013. okt. 10. 09:54
 23/100 anonim ***** válasza:
9.50, te lennél a barátnője?
2013. okt. 10. 09:55
 24/100 anonim ***** válasza:
21-es AKIKNEK MEG K..VÁNAK KELL LENIÜK AZOK MEG ÚGYIS K..VÁK LESZNEK. Persze csak ha megfelelő a tanulmányi átlaguk. És a tiéd úgy látom megfelel. Ügyi kis r..i ötös ülj a helyedre.
 25/100 anonim ***** válasza:
Elég összefüggéstelen egyébként a szöveged, egy kicsit jobban átgondolhattad volna.
 26/100 A kérdező kommentje:
Igen a 21. Kommentelőa lány akiről szó van
2013. okt. 10. 09:58
 27/100 anonim ***** válasza:
0%
4órát ha aludtam asszem te annyit se...heeeeeeee am nem is járunk már nem azért,de akkor is tudod h szeretlek...ha ezek a b... hormonok nem b....szakodnának jó is lenne...te is tudod milyen ritkán találkoztunk...amit megigértem betartom...
2013. okt. 10. 10:00
 28/100 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen érzés, hogy felismertek? :)
2013. okt. 10. 10:01
 29/100 Noydra ***** válasza:

2ft-ot nem ér az a kapcsolat, ahol valakinek ki kell élnie magát. Ami annyit tesz, hogy nem elég neked Ő szexuálisan, ezért mással k.ratod meg magad, és mivel már meg is tetted, szeretni sem szereted, mert leszarod az érzéseit.

Nem kell szépíteni sehogysem, egy 16 éves kis k..va vagy.

2013. okt. 10. 10:02
 30/100 anonim ***** válasza:
100%

"6éve bejön"

ifjú hölgy, te most vagy 16 éves és 6 éve bejön neked? 10 évesen a legtöbb embernek abszolút nincsenek szexuális gondolatai, te hogyan csináltad?

2013. okt. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!