Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:59
11/100 anonim válasza:
Ismerek egy hasonló nőt. Nem az én párom, de rálátok a dolgaira, elég sokmindent megbeszél velem. Hűséges a jelenlegi férjéhez, de nagyon benne van a "kiélhetnék". Csak a félelem tartja vissza, meg tiszteli a párját, mert emberileg szereti, meg ott a család...de hiányzik neki az izgalom, a tűz, stb.... Szerintem sok szenvedéstől kiméled meg magad ha hagyod a lányt. Ha komoly kapcsolatot keresel nem ő a te párod.
12/100 anonim válasza:
Kérdező!!!
SÜLT BOLOND VAGY!!!
13/100 A kérdező kommentje:
És sehogyse lehet hatni az ilyenre igaz?
2013. okt. 10. 09:32
15/100 anonim válasza:
Mondd meg a kis qrvanak hogy elje ki magat nyugodtan, a viszontnemlatasra, te meg keress magadnak egy normalis tisztesseges lanyt, akinek kevesbe viszket...
16/100 anonim válasza:
kerdezo, ez a csaj 16 eves, te meg 19. elottetek az elet, csak o kihasznalja, te meg nem. biztos nehez lehet szakitani, hiszen az irasodbol kiderul, hogy total bele vagy zugva. de azt senki nem teheti meg, hogy kihasznalja az erzeseket, kihasznalja a masik gyenge pontjat. ahogy az elottem szolo irta: lepj tovabb.
17/100 anonim válasza:
Jó nagy marha vagy, ha nem szakítol vele.
Szombaton dob, aznap már egy pisissel "jár", aztán mással feküdne le, utána a kiélés duma... majd 2 hónap múlva visszatér hozzád és együtt jártok a nemibeteg-gondozóba :)
18/100 anonim válasza:
"Sehogy sem lehet rá hatni?" De lehetett volna de az már el van késve. Úgy hívják "nevelés". Ha létező fogalom lenne akkor nem szaladgálna ennyi ordas k. tűsarokban miniszoknyában vagy télen bikiniben a hóban csücsörítve az új profilképet miatt.
19/100 anonim válasza:
Mondd csak, mit is akarsz te még ettől a hisztis ribitől? Ha igazán szeretne, nem akarna mással lefeküdni. Az, hogy csak 16 éves, elég szar ürügy a megcsalásra. 2 hónap alatt annyi fog változni, hogy végigmegy rajta a fél város, te meg még tarthatod is hozzá a gyertyát.
Szerintem úgy dobd ki, mint szaros macskát a hóba...
20/100 anonim válasza:
Ezen ne gondolkozz! Aki ilyet mond, miközben VELED VAN, hogy másra vágyik, attól mit akarsz?! Biztos vagyok benne, hogy akad a környezetedben olyan lány, aki megbecsül és támogat, nem úgy mint a jelenlegi. Biztos nehéz, nekem is nehéz lenne, de azért legyünk már férfiak! Van becsületünk, ilyet ne hagyjuk "megtorlatlanul"! Igen is tedd ki a szűrét, és akár hogy könyörög, vissza ne fogadd, mert tönkretesz. Majd 30 évesen mikor a gyerekeket nevelgetitek is rájön, hogy ő vágyik a szomszéd Janira, 2 hetet adj neki aztán majd visszajön? Nem-nem, ez így nem működik. Szakíts vele, minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!