Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:59
41/100 anonim válasza:
34-es korrekt összefoglalás ment a zöld pacsi. Kérdező te meg remélem komolyan gondoltad hogy kinyílt a csipád és úgy is marad. Tudom könnyű kívülről meglátni hogy hülye voltál. Inkább gyere le a kocsmába meghívlak egy felesre meg egy sörre. :)
42/100 A kérdező kommentje:
Mit akarok???azt szeretném hogy vegyél ember számba tegnap is hivtalak hajnalba is és elég sokat beszéltünk mert féltél...siettem ki a telefonhoz...azt szeretném hogy máshogyan éld ki magadat ne igy hogy mással lefekszell...látod a group-ba is belementem amit annyira megvetettem...annyit szeretnék,hogy legyél hűséges mert tudod hogy én sok mindent tettem érted és tudod,hogy szeretlek...
2013. okt. 10. 10:17
43/100 anonim válasza:
hát ez beszarás
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:d
:D:D:D:D:D
6 éve vagyok gyk-fanatikus, de még ilyen nem volt, hogy egy kérdésben egymásra találjanak.
44/100 anonim válasza:
Ne haragudj de nem...én nem fogom így leélni az életemet h mindig bennem lesz az h 16évesen elköteleztem magam pedig ott lett volna más...igen ez az én hükye felfogásom és tudom h mennyire hibás vagyok sok dologba én nem védem magam...de szeretlek és nem akarom azt h xy év múlva másra vágyjak...sajnálom h ennyi kellemetlenséget okoztam neked...1év múlva kellett volna megismerkednünk mikor már felköltözöl ide...sajnálom...
45/100 anonim válasza:
Kérdező!!!! Gyere mert megmelegszik a söröd.
46/100 A kérdező kommentje:
oksa....akkor levagy szarva,oszt baszasd meg magad a falu bikáival magadat
2013. okt. 10. 10:27
47/100 A kérdező kommentje:
45. Hol vagy megyek máris :D
2013. okt. 10. 10:28
48/100 anonim válasza:
A Győzelem a Tied, kérdező! Fel a fejjel, idd meg azt a sört, járj nyitott szemmel, és meglátod jönni fog egy olyan aki megbecsül! Talán épp a pultoslány lesz az ; ) Ilyen miatt nem éri meg szomorkodni.
#34-es kiszáll. Vétel Vége.
49/100 anonim válasza:
Cseréld le a r.bancodat mi lett a két terhességből? Gondolom anyucika szaladt vele a klinikára
50/100 anonim válasza:
Kérdező. Pacsi. Így kell ezt. Aztán kitartást és ne engedd hogy visszanyafogja magát a kisasszony. Ja egyébként B.csaba Nádas söröző gyerünk inni. Mert tényleg megmelegszik az sör. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!