Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "barátnőm"azt mondta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "barátnőm"azt mondta hogy adjak neki időt hogy kiélhesse magát időt kért aztán azt mondja hogy megváltozik és hűséges lesz. Én ettől teljesen kiborultam emiatt. Többi infó alul olvasható. Mit cselekedjek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 10. 08:59
 31/100 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj eldöntöd mit akarsz...nem mondtam h 3hónapig ne keress más csajt semmi ilyet nem mondtam...3hónap múlva se tetszik a viselkedésem kiraksz ennyi...oszt akkor már én se fogok neked nyígni mert tudom h elbasztam és hagyalak boldogabb leszel úgy...
2013. okt. 10. 10:04
 32/100 A kérdező kommentje:
Figyelj ide ha egy kaland többet ér hogy elveszits engem akkor legyen...tudod hogymost hétvégén is elmentem volna nálad ha édesanyádal szépen leülsz és beszélsz...
2013. okt. 10. 10:05
 33/100 anonim ***** válasza:
0%
akkor még nem szexuálisan gondoltam rá...
2013. okt. 10. 10:06
 34/100 anonim ***** válasza:
94%
Na most, hogy a "hölgy" is alátámasztotta mindezt, amit tudtunk, kérdező, még mindig úgy gondolod megéri folytatni? Nem is egy emberrel élné ki magát hanem egyből kettővel... Milyen aranyos... Meg ez a "mondtam h éld ki magad te is" duma... kisasszony, elárulom, hogy aki tényleg szereti a másikat annak ez nem így működik hogy hmm, na jó, csütörtök van, megd*gom a Sárát a szomszédból. Gyerekes, felelőtlen és nevetséges vagy.
2013. okt. 10. 10:07
 35/100 A kérdező kommentje:
Felszines vagy sajnos ez jön le....tudod hogy mi mindent tettem érted anyádnak is hazudtam hogy te ki ne kapj inkább én faszoltam....
2013. okt. 10. 10:08
 36/100 anonim ***** válasza:
16 évesen így olt? Szerintem legyél férfi és keményen hajítsd ki. "Takarodj a szemem elöl" mondattal pl. Aztán igyál meg valamit, idővel lesz másik, sokkal jobban kötődő. Ha ki akarja élni magát, tegye, de nélküled, ne aláztasd be magad, szerintem.
2013. okt. 10. 10:09
 37/100 anonim ***** válasza:
Egy kicsit szebben beszéljetek már, ha lehet!
2013. okt. 10. 10:10
 38/100 Noydra ***** válasza:

Kérdező, tényleg hagyd a f..zba.

Nem érdemes az ilyennel foglalkozni. Gyorsan túl leszel rajta :)

2013. okt. 10. 10:11
 39/100 anonim ***** válasza:
0%
édesanyámról elmondtam a vélem´wnyemet...szeretem tisztelem...de azért mélységesen megvetem mert felszines akit csak a külső érdekli és nem törődik más érzéseivel...neki minden csak a pénzről szól...még mindig nem érted igaz????8hónapig csalta apukámat aztán elvette a házát és most még követeli h gyerektartáson kívül mást is fizessen mikor nki ott a 2nevelt gyereke akik még 10évesek sincsennek...olyan életszinvonalba taszította amit álmodni se mertem volna...MOST akarom kiélni magam igen érzem h sajnos az alma nem esett messze a fájától de jobb mintha az xy éve lévő férjemet csalnám meg meg 2gyerekemet csapnám be...és még haza hordta a házhoz...szval drága mond meg mit akarsz oszt cselekszünk
2013. okt. 10. 10:13
 40/100 anonim ***** válasza:
Mit akar, mit akar... Hát nem téged.
2013. okt. 10. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!