Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány a Földön? Csak egy álomvilágot kergetek?
# 80:
Akkor így már értem. Amíg nekem is jó volt a kapcsolat, addig én is optimista voltam és osztogattam a tanácsokat. Most már viszont fordult a kocka és inkább csak fogadom azokat.
#82es.
Ha éppen nem jó a párkapcsolatod, akkor is tudsz optimista lenni, csak AKARNI kell!
Nem szabad feladni.
Jó egy olyan kérdést olvasni ahol a sok komment ellenére nem ölik egymást az emberek.
Már/még csak 36 éves vagy úgyhogy van még időd megtalálni azt az embert akit keresel,ha ne adj isten mégsem sikerülne,legalább elmondhatod,hogy nem rajtad múlott,bár ez akkor sovány vígasz.
Több ember visel pajzsot mint amennyi nem,de nem mindig olyan nehéz lebontani ám,van,hogy csak egy kicsit kell törődni a másikkal.
Menni kell és ismerkedni,sok szerencsét és kitartást!
Köszönöm a hozzászólásod.Én magam is felkészültem a savazásra és meglepődve tapasztaltam,hogy annak ellenére,hogy korán indítottam evvel a kérdésemmel sokan reagáltak rá és teljesen kultúrált és normális válaszokat kaptam.Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek.Nekem is nagyon jólesett,hogy vannak még normális emberek a világon,akik nem csak osztani tudják az észt és barom módjára ismeretlenül nekizuhanni a másiknak,hanem teljesen normálisan tudnak kommunikálni.
Igen,lehetőségek vannak,főként amíg még élünk.Utána meg nem tudni mi vár ránk:)
Egy biztos,nem adom fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!