Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány a Földön? Csak egy álomvilágot kergetek?
16os vagyok.
Ne szigeteld el magad, ne add fel! Keresgélj! Megfogod találni!
...Még akkor is ha már régóta koptatod a földet! Amit szeretnél nem korfüggô, legalábbis szerintem.
Pozitívan kell hozzáálnod mindenhez, ez a titok.
Igen,próbálom összerakni magam és az évek alatt megépített falaimat lerombolni.Az ember a különféle lelki sérelmek védelmében húzza fel azokat és nyilván az elszigetelődés is emiatt történik meg.
Tudom,hogy nagyon kevés ilyen lány van és azt is tudom,hogy mindez tű a szénakazalban szindróma,de ismerem magam annyira,hogy nem adom fel,csak néha meghasal az ember és azon az időszakon nehéz átlendülni.
Azt hogy "nem jó világban él", elég sok ember elmondhatná magáról, de mégsem teszi. Szerencse, illetve hozzáállás kérdése minden!
16os,23as voltam.
Tudom és pont ezért szeretnék a hozzáállásomon változtatni.
Sorry,lehet,hogy ez a kissé ősziesre fordult idő hozta ki belőlem mindezt.
Amúgy is érzékenyebben reagálok dolgokra az átlagnál:)
25ös vagyok.
Elhasalni idônként tényleg valós szituáció...,de a fölállás utána sokkal erôsebbé teszi az embert! Ez biztos!!!
Ez így van!:)
Nem szabad feladnod soha! Az álmaidért harcolnod kell!
Szívesen beszélgetnék még, de most már mennem kell.
Ha valamikor is beszélgetni akarsz, állok rendelkezésedre.
Rendben és köszönöm a támogatást:)
Hidd el,nem adom fel sosem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!