Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány a Földön? Csak egy álomvilágot kergetek?
Na én igazából 25 éves vagyok most és pont az utóbbi fél évben döbbentem rá, hogy mennyire elment az idő. Hogy már nem vagyok én sem olyan fiatal és elkezdtem félni attól, hogy mi lesz később.
Most lett nemrégen vége egy kapcsolatomnak (ideiglenesen, vagy végleg, még nem tudom) és félek attól, hogy egyedül fogok maradni. Egyetemen még jól lehetett (volna) ismerkedni, viszont a munka világában már nem tudom elképzelni, hogy ez az egész hogy megy...
Mondjuk szerencsémre olyan szakmában fogok dolgozni, ahol viszonylag sok emberrel lesz dolgom, viszont akkor is félek a magánytól. Túl sokat éltem egyedül...
Ráadásul jó lenne végre olyan lányt találni, aki nem iskolába jár, hanem már dolgozik; hogy ne nekem kelljen állandóan eltartani őt, mert már abból is elegem volt.
Én több mint 10 évvel vagyok idősebb,akkor gondolhatod mit érzek az idővel kapcsolatban:)
Megértelek.Egy normális kapcsolatra vágysz Te is:)
Elôbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját.
És ez nem korfüggô. :)
# 75, #73:
Nem támadni akarok, de megkérdezhetem? Te jelenleg egy jó és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz?
Persze,keresgélni lehet életünk végéig.Addig van lehetőségünk.Utána meg ki tudja:)
Jelenleg,hogy kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek-e?Válasz tömören,röviden:NEM!!
# 77:
Arra már rájöttem a kérdésből is, hogy te nem élsz abban. :)
Viszont a válaszolóra kíváncsi lennék, mert annyira optimistának tűnik...
Van párkapcsolatom,de sajna a lezárás szakaszában tart.Már nem vagyunk együtt.
Van,aki optimista és annak is megvan az oka,ha más nem,akkor az,hogy aki negatív,azt feltöltse:)
Megválaszolom a kérdésed...Igen! Jó kapcsolatban élek.
Talán ezért vagyok optimista.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!