Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csak szerintem nem normális az hogyha egy 12 éves lány egy 21 éves pasira hajt? :D
Még a táborban mondta nekem hogy egy ilyenre hajt ,,, gondolom olyan mint az összes többi reménytelen 21 éves, kopasz, ostoba, rusnya, és úgy megy mint egy gorilla...
Csak szerintem nem normális ez?! És mielőtt kérdezné valaki , Nem nem én vagyok a lány.... se az említett fiú...
Ezeknél a kis hülyéknél a serdülőknél elfogadható ilyenek :)
De fordítva már gáz lenne.
én nem általánosítom őket mivel énis férfi vagyok , mellesleg a kopaszságot nem kell úgy venni mint egymagában lévő elkeseredettség jelképét, hanem ezek együtt alkotják ennek a jelképét, de ha már 21 éves akkor miért Chattel egy 12 éves lánnyal ???? Meg írja hogy pizzát küld neki ???!
ha én lennék a srác helyébe már megmondtam volna a dolgot és kész,,,,
Basszus minnnél jobban húzza az időt annál jobban szivatja a lányt,,, de engem nem érdekel csak siralmas hogy vannak még ilyen emberek akiknek ez a hobbijuk,,,,
Én is ismerek egy ilyen lányt. :O
Bp mellett lakik?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!