Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok alábbi szituációról?
Adott egy pár, fiatalok, immáron 6 éve vannak együtt.
Kezdetben nem volt semmilyük, még szülői segítség sem, mára azonban ott tartanak, hogy lassan kilátásban van egy saját lakás.
Ez idő alatt nagy részben a nő keresett pénzt, a férfi nem dolgozott,illetve néha igen.
A férfi szerint nem fárasztó, illetve megterhelő amit a nő csinál, nem érti, milyen érzés egy fárasztó munkanap után az ember. A felfogása az, hogy a háztartásért a nő a felelős, csinálon ő mindent. Bevásárlás, főzés, takarítás. Ő maga nem megy el sehová, mert nincs saját kocsi,és fárasztó, az egy utcányira lévő piacról húst, és egyéb élelmiszereket venni. A nő nem főz, mert napi 12 óra munka, és a ház rendbentartása után egyszerűen nincs rá ideje, illetve energiája. Ezért a férfi rendszeresen rendeli a rosszabbnál rosszabb kajákat. De gyakran megesik , hogy arra is csak késő este kerül sor.
A nő gyakran rosszkedvű emiatt, a férfi pedig nem érti, hogy miért ilyen gonosz az, akivel együtt él.
A férfi egyébként jó ember, tehetségesen zenél, alapvetően megértő, és empatikus... jelen szituációban azonban, a párjával mégsem mennek a dolgok.
Egyoldalú kommenteket ne írjatok (dobja ki a lusta disznót stb) Ti mit tennétek?
Hát, egyébként, az eddigi írások alapján azt szűrtem le, hogy az itt írók nagy része elégedetlen a saját életével, és ezért nem szégyelli a másik embert lecseszni, leoltani.
NEm értem, hogy az első és a második tagmondat mégis hogy jön össze?! Mi ez az ok-okozati összefüggés?! Komolyan nem értem.
Én nagyon is elégedett vagyok az életemmel, és igen, kiállok magamért és kiosztom a másikat, ha ez már annyira szükséges.
Ennek köszönhetően pedig nem élek ilyen egyoldalú párkapcsolatban. Ha gond van, kinyitom a számat és megoldjuk a párommal. Nem veszem fel a szemellenzőt és rakok lakatot a számra.
Te nem vagy elégedett az életeddel, mélyen belül te is így látod ezt, csak nem mersz kiállni az igazadért.
Mi meg nem hagyjuk magunkat és így nem is kerülünk még csak hasonló szituációba se mint te..
Úristeeen :D
Sejtettem, hogy vmi "krumplidobáló háborút" fogok kirobbantani itt, ezzel a kérdéssel, de hogy ennyire? o.O
Egyébként a kérdés igaz, de nem olvasom tovább a válaszokat mert erősen kimerítik a jóízlás határait.
Byebye...
# 69
=D
Nem értem, miért tetted fel a kérdést. Bár én hajlok arra, hogy csak "trollkodni" akartál egyet, mert tudtad, hogy egy ilyen jellegű kérdés-komment felkavarja az állóvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!