Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok alábbi szituáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok alábbi szituációról?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, fiatalok, immáron 6 éve vannak együtt.

Kezdetben nem volt semmilyük, még szülői segítség sem, mára azonban ott tartanak, hogy lassan kilátásban van egy saját lakás.

Ez idő alatt nagy részben a nő keresett pénzt, a férfi nem dolgozott,illetve néha igen.

A férfi szerint nem fárasztó, illetve megterhelő amit a nő csinál, nem érti, milyen érzés egy fárasztó munkanap után az ember. A felfogása az, hogy a háztartásért a nő a felelős, csinálon ő mindent. Bevásárlás, főzés, takarítás. Ő maga nem megy el sehová, mert nincs saját kocsi,és fárasztó, az egy utcányira lévő piacról húst, és egyéb élelmiszereket venni. A nő nem főz, mert napi 12 óra munka, és a ház rendbentartása után egyszerűen nincs rá ideje, illetve energiája. Ezért a férfi rendszeresen rendeli a rosszabbnál rosszabb kajákat. De gyakran megesik , hogy arra is csak késő este kerül sor.

A nő gyakran rosszkedvű emiatt, a férfi pedig nem érti, hogy miért ilyen gonosz az, akivel együtt él.

A férfi egyébként jó ember, tehetségesen zenél, alapvetően megértő, és empatikus... jelen szituációban azonban, a párjával mégsem mennek a dolgok.

Egyoldalú kommenteket ne írjatok (dobja ki a lusta disznót stb) Ti mit tennétek?

2013. febr. 28. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
85%
Ja, amelyik nő azt hiszi, hogy meg tudja változtatni az élete párját, az vagy még gyerek, vagy hülye. Bocs.
2013. febr. 28. 22:40
 52/89 anonim ***** válasza:
85%

Le tudod írni öt jó tulajdonságát példával?

Pl. figyelmes, mert reggelente kávéval ébreszt, stb.

2013. febr. 28. 22:42
 53/89 A kérdező kommentje:

Hát, egyébként, az eddigi írások alapján azt szűrtem le, hogy az itt írók nagy része elégedetlen a saját életével, és ezért nem szégyelli a másik embert lecseszni, leoltani.

Ez engem nem zavar különösebben, mert ismerem magam, és őt is, és tudom azt, hogy ez a jelenlegi probléma abból fakad, hogy egy kicsit furcsán dobta a lapokat az élet.

Ilyet mondani, hogy "baj van a fejedben" pedig igazán nem értem, hogy bárki, honnan veszi a bátorságot, hogy lazán ilyeneket írjon olyan embereknek akiket nem is ismer.

Sztem minden komenttel saját magát jellemzi kicsit valaki.

Persze ez csak az én véleményem. :)

54/89 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy az exem nagyon boldog lenne veled! :) Ő se csinál semmit, se férfi, se női munkát. Mostanában még munkahelye sincs. Viszont simán végignézi, ha te beleszakadsz a melóba! És nagyon kedves tud lenni, ha pénzt akar. Igaz, zenélni nem tud. :-(
 55/89 A kérdező kommentje:
:D részvétem :*
2013. febr. 28. 22:44
 56/89 anonim ***** válasza:
86%
Hogy kellene nekem egy ilyen nőt találnom?! Szólj ha szakításra kerül a sor. Nem iszok, nem verekszek, gitározni is tudok. A te értelmező kéziszótárad szerint nem vagyok empatikus, de kész vagyok változtatni rajta!
 57/89 anonim ***** válasza:
73%
Na milyen szakdogához kell az infó tünci?
 58/89 anonim ***** válasza:
88%
ITT az emberek általában azért tesznek fel kérdéseket, mert kiváncsiak a kívülállók objektív véleményére - legyen az akár negatív - mert talán olyasmit mondanak, amin el lehet gondolkodni. Te elmondtál egy történetet és megkérdeztél minket, hogy mit gondolunk róla, illetve hogy mit tennénk? De te csak egyféle választ fogadsz el. Nem értem, akkor minek kérdeztél pont itt? Vagy a történetben te a férfi vagy?
2013. febr. 28. 22:45
 59/89 anonim ***** válasza:
90%

39-es vagyok, most láttam, hogy a párod "megnevelésére" kellene pár ötlet olyantól, aki hasonló cipőben járt.

-Beszéld meg vele, értelmes ember felfogja, hogy nem lehet minden teher rajtad. - Bólogatott a férjem, igazat adott, majd két nap múlva ugyanott tartottunk, a beszélgetéseknek semmi eredménye nem lett.

-Osszátok be a munkát, csinálja ő azt, amit jobban szeretne, ha porszívózni utál, akkor csak mosson fel, stb. - Az én férjem mondta, hogy oké, bevállalta a porszívózást mert azt szereti, majd napokig jártunk a koszban, ha emlékeztettem hogy ezt a feladatot ő vállalta be, akkor kiakadt, hogy mit cs.sztetem, jó az még, majd ha lesz kedve megcsinálja...

- Csináltam egy táblázatot, felírtam a házimunkákat, mindegyiknek adtam egy pontszámot, mondtam hogy válasszon amit akar, heti x pontot gyűjtsön össze - férj válasza: " te b.rom vagy"

-A fáradtságtól kiborultam, bőgtem, mert a munkahelyemen felgyűlt a munka, a gyerekekkel szintén, a vasalatlan hegyekben, a lakás romokban állt. A férj reakciója: "megjött?"

-Lehordtam mindennek, üvöltöttem mint a sakál hogy mennyire egy léhűtő. A férj reakciója: "hisztérika vagy, nyugodj le. nem kell most elmosogatnod, ráér holnap."

-Sztrájkoltam, nem voltam hajlandó megcsinálni semmit, de őt nem zavarta volna az sem, ha egy szeméttelep közepén lakunk ahová bálozni járnak a patkányok.

-Kiraktam a szűrét és lecseréltem a zárat: két hónap múlva bocsánatot kért, később már sajnálkozott, hogy mennyire igazam volt és aránytalanul sok volt rajtam a teher. Utána meg lecs.szett, hogy az egész az én hibám volt, mert határozottabbnak és keményebbnek kellett volna vele lennem és nem lett volna szabad hagynom, hogy ilyen lusta legyen és kihasználjon.

2013. febr. 28. 22:45
 60/89 anonim ***** válasza:
100%
ok. :) mi vagyunk a szerencsétlen nyomorultak. Viszont ha jól látom, a kérdést nem mi írtuk ki. :D Ergo, valami bibi van a gépezeteben. Affrancba..
2013. febr. 28. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!