Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szituációról?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, komoly diplomám van (nem valami alibi büfészak), két nyelvet beszélek, de mégsincs munkán több, mint fél éve, ez borzasztóan frusztrál és kicsit szégyellem is, meg persze nagyon rossz még mindig a szülőktől függeni anyagilag.

A lány, akit megismertem fiatalabb nálam pár évvel, de már dolgozik, nem a szüleinél lakik, hanem albérletben, tehát már van egy önálló egzisztenciája, míg nekem egyáltalán nincs. Ezen helyzet miatt végül nem mertem elhívni randira, cikinek éreztem az egészet. Eleve nem vagyok egy önbizalomtól duzzadó, de ez nyomaszt a leginkább. Mire persze változna a helyzet, addig valószínűleg már elvesztem a sanszot. Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi, hogyan viszonyulnának mindehhez ?

2012. szept. 1. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok,sz@rd le.

Lesz kéró,lesz lóvé:)

2012. szept. 1. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

figyu ha a a csaj normális tuti megérti mivan, a mai világban nem egyszerű megélni :)

próbáld meg egyszer élsz! ;)

19/L

2012. szept. 1. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna. Hülye vagy ha nem hívod el..

23N

2012. szept. 1. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elôttem szóló lányokkal. Ha normális, biztos megérti, ne parázz emiatt. Értelmiségi vagy, és ráadásul az is gerincességre utal, hogy zavar, amiért nem dolgozol... Engem nem zavarna, aki keres, az majd talál. 20/L
2012. szept. 1. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se parázd túl ezt a dolgot, viszont azt tanácsolom, ha a szakmádban nem tudsz elhelyezkedni, akkor keress másfajta munkát is, ami közel áll a szakmádhoz, még ha alacsonyabb szintű is, mert minden jobb annál, hogy nem dolgozol semmit. Ha szerencséd van szerzel ismerősöket is és akkor könnyebben továbbléphetsz és közben is kereshetsz jobb munkát folyamatosan, lesz valamennyi pénzed is, és akár tanulhatsz is belőle. Ha csak a nyelvtudásodat használod már az is sokat jelent.
2012. szept. 1. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Na tessék az előző két lány megmondta. Egyébként én is így tapasztaltam ne aggódj. Van egy lány akivel találkozgatok, ő volt hogy MEGHÍVOTT! bizony, mekire, máskor meg én. Vagy feleztünk, egyébként nem tárgyaltuk ezt a témát, ő mondta hogy fizet én meg felfogtam aztán ennyi. Nem kell boncolgatni.

DE mondok mást is, a bátyám nem dolgozik már egy jó ideje, és csak pár évvel idősebb mint te. De ezenkívül van ismerős is aki nem. Igaz a tesómnak már volt munkahelye, de nem igazán jött be, és volt ez 1-2 éve. De ettől ugyanúgy megvannak a barátai stb., eddig még nem nagyon volt téma, hogy "buuu mekkora loser vagy, nincs munkád".

Persze tény hogy kellemetlen dolog, de inkább próbáld ne frusztrálni magad ezen, az amúgy sem jó. Kérj a szüleidtől aztán próbáld élvezni az életet, ettől a dologtól eltekintve. Én 25 vagyok, egyik barátom most egy OKJ-s képzésre jár, ő is 25. Neki és sok osztálytársának szintén nincs munkája, vannak olyanok is akiknek van. Szóval na van bőven.

JA még annyi, hogy egyszer volt hogy beszéltem a lánnyal és bátyámról beszéltünk, és akkor volt olyan, hogy ááh de ő nem is akar dolgozni, de ott se az hogy nincs hanem hogy ő biztos nem akar, dee egyébként is eleve csípős volt a hangulat.

2012. szept. 1. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem hívd el a lányt, és keress akármilyen munkát

attól, h diplomád el tudsz látni, meg tudsz tanulni más is, lehet ez fizikai munka is, azt könnyebben találsz, nem szégyen az sőt, én értékelem, ha valaki inkább dolgozik, mint a szülei pénzéből él

persze ezalatt folyamatosan keresgélj a szakmádban, a diplomáddal, ha már tanultál, akkor jó hogy abban maradj később, és előbb utóbb biztos találsz munkát,

vagy nem tudom azon a területen, ahol te dolgoznál, lehet-e önkéntesként melózni, azt is meg lehet próbálni, és ha valahol bejössz, akkor valószínű fel is vesznek oda

vagy építs kapcsolatokat a szakmádban, ma ez van, kapcsolatok révén lehet bekerülni sok helyre

2012. szept. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!