Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi szituációról?
1 éve vagyunk együtt a párommal. Én 20 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy a hétvégén úgy volt, hogy külön megyünk bulizni ő a haverjaival én a barátnőimmel. De a barátom nem enged el Bp-re bulizni mert félt, azt hiszi raknak vmit a poharamba,törékeny vagyok és védtelen. De ő elmegy bulizni én pedig nem mehetek mert megígértem és lemondtam a barátnőimnél a buliról. Anyum szerint egy papucs vagyok és szerinte nem kellett volna hagynom magam.
Én is így gondolom de ez az egész nem ér annyit, hogy tönkremenjen a kapcsolatunk. Szerintetek?
Ellentétben az előttem szólóktól, én nem vezetném be, hogy megtiltson valamit is nekem a párom. Megbeszélni, megkérni, Azt lehet. Megtiltani, azt nem . Megtiltani egy gyereknek lehet valamit, mert azért mi vagyunk a felelősek. A társam, aki egyenjogú velem, az nem tilthat meg semmit.
Teljesen más, ha megkér rá, hogy ne menjek, és én is úgy látom, hogy ésszerű. Egy 20 éves lány már tud magára vigyázni, ha körültekintően, okosan, kulturáltan viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!