Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok alábbi szituáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok alábbi szituációról?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, fiatalok, immáron 6 éve vannak együtt.

Kezdetben nem volt semmilyük, még szülői segítség sem, mára azonban ott tartanak, hogy lassan kilátásban van egy saját lakás.

Ez idő alatt nagy részben a nő keresett pénzt, a férfi nem dolgozott,illetve néha igen.

A férfi szerint nem fárasztó, illetve megterhelő amit a nő csinál, nem érti, milyen érzés egy fárasztó munkanap után az ember. A felfogása az, hogy a háztartásért a nő a felelős, csinálon ő mindent. Bevásárlás, főzés, takarítás. Ő maga nem megy el sehová, mert nincs saját kocsi,és fárasztó, az egy utcányira lévő piacról húst, és egyéb élelmiszereket venni. A nő nem főz, mert napi 12 óra munka, és a ház rendbentartása után egyszerűen nincs rá ideje, illetve energiája. Ezért a férfi rendszeresen rendeli a rosszabbnál rosszabb kajákat. De gyakran megesik , hogy arra is csak késő este kerül sor.

A nő gyakran rosszkedvű emiatt, a férfi pedig nem érti, hogy miért ilyen gonosz az, akivel együtt él.

A férfi egyébként jó ember, tehetségesen zenél, alapvetően megértő, és empatikus... jelen szituációban azonban, a párjával mégsem mennek a dolgok.

Egyoldalú kommenteket ne írjatok (dobja ki a lusta disznót stb) Ti mit tennétek?

2013. febr. 28. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem szórakozz máshol :) Még a bevezetőnél elgondolkodtam rajta, hogy talán tényleg vannak ilyen nem normális nők, de a kommentjeidből süt, hogy unatkozol és provokálni próbálsz. Egy jó szex sok mindent megold:)
2013. febr. 28. 22:27
 32/89 A kérdező kommentje:

"felvázoltuk a rád váró jövőt" azt hittem, gyakorikérdésekre írok, nem pedig vmi jósdába...

"Neked mindenki ellenséges": nem, én szépnek látom a világot, és kedvelem az embereket. :) Ezért is feltételeztem többet erről azoldalról, de lehet tévedtem::

2013. febr. 28. 22:28
 33/89 anonim ***** válasza:
68%

Tudod mit? Maradj vele. Sztem megérdemlitek egymást :)

tanulj meg te is zenélni, és idilli lesz az élet a hétköznapokban is, meg amúgy is. sok sikert!

34/89 anonim ***** válasza:
68%
Kislány, erről szól az élet!
 35/89 anonim ***** válasza:
81%
Tévedtél, itt mindenki rosszat írt, sok boldogságot!
2013. febr. 28. 22:29
 36/89 anonim ***** válasza:
93%

"Olyanok írjanak, akik valamivel felül tudtak emelkedni a kihasznál, meg az énpénzembőlél, meg a tepénzedbőlél, meg az akkor vagy megértő, ha elmosogatsz kategórián! :)"

Erre szokta mondani a párom: "A tények makacs dolgok."

De az is eszünkbe juthat, hogy mindenki hülye az országúton, mert rossz sávban megy...

2013. febr. 28. 22:30
 37/89 anonim ***** válasza:
74%
34-es, ez tetszett! :-)
2013. febr. 28. 22:30
 38/89 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk is hasonló volt a leosztás, kezdetben nem, mert hozzá sem mentem volna. Folyamatosan lustult el, akkor tetőzött amikor megvolt a második gyerek. Ott álltam hátamon a teljes teherrel, a munkával ("sajnos keveset keresek, bocs hogy nem tudok a számlákba adni"), a gyerekek ellátásával és nevelésével ("a gyereknevelés az anya feladata"), a háztartással ("ez női munka"), a férfi munkákkal ("ehhez nem értek"... "persze, azért csinálod meg te, hogy megmutasd milyen nagy feminista vagy" - nem, azért mert egy hete áztatjuk az alsó szomszédot és már szétrobban a feje).

Egy idő után nem bírtam, hogy a "kiskamasz fiammal" több baj van mint a két kicsivel, válás lett a vége. Sokkal jobb lett azóta az életünk, felszabadultam.

Azt nem akarod hallani, hogy dobd ki.... Mást pedig nem tudok mondani. Én mindennel megpróbálkoztam, beszélgetéssel, fenyegetéssel, kéréssel, üvöltözéssel, semmi de semmi nem működött.

Viszont gondolj bele, hogy milyen lesz az életed ha gyereket szülsz neki...

2013. febr. 28. 22:32
 39/89 anonim ***** válasza:
67%
Ebből a kapcsolatból már csak a fű hiányzik...
2013. febr. 28. 22:32
 40/89 A kérdező kommentje:

Nem ellengéses kommentek:

Hagyd ott - ez ellenséges. Nem az volt a probléma hogy a nőt agyba főbe veri a párja, terrorizálja, stb.

A kérdés az volt (10edjére leírom) hogy ha van két ember, akik am szeretik egymást, a szürke hétköznapok dimenziójában azonban megjelenik egy bibi, ami éket verni látszik közéjük... akkor mit lehet tenni. :D

2013. febr. 28. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!