Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok alábbi szituációról?
Adott egy pár, fiatalok, immáron 6 éve vannak együtt.
Kezdetben nem volt semmilyük, még szülői segítség sem, mára azonban ott tartanak, hogy lassan kilátásban van egy saját lakás.
Ez idő alatt nagy részben a nő keresett pénzt, a férfi nem dolgozott,illetve néha igen.
A férfi szerint nem fárasztó, illetve megterhelő amit a nő csinál, nem érti, milyen érzés egy fárasztó munkanap után az ember. A felfogása az, hogy a háztartásért a nő a felelős, csinálon ő mindent. Bevásárlás, főzés, takarítás. Ő maga nem megy el sehová, mert nincs saját kocsi,és fárasztó, az egy utcányira lévő piacról húst, és egyéb élelmiszereket venni. A nő nem főz, mert napi 12 óra munka, és a ház rendbentartása után egyszerűen nincs rá ideje, illetve energiája. Ezért a férfi rendszeresen rendeli a rosszabbnál rosszabb kajákat. De gyakran megesik , hogy arra is csak késő este kerül sor.
A nő gyakran rosszkedvű emiatt, a férfi pedig nem érti, hogy miért ilyen gonosz az, akivel együtt él.
A férfi egyébként jó ember, tehetségesen zenél, alapvetően megértő, és empatikus... jelen szituációban azonban, a párjával mégsem mennek a dolgok.
Egyoldalú kommenteket ne írjatok (dobja ki a lusta disznót stb) Ti mit tennétek?
kíváncsi vagyok, lesz-e olyan válasz, ami majd megint a nőket alázza meg.
Amúgy figyelj. Nem olvastam el a kommenteket, de beszéltél már a pasival erről? Gondolom te vagy az illető nő. Ha annyira érdekled még őt, akkor tenne valamit.
Mit lehet tenni?
Megmondod neki, hogy zavar, hogy nem csinál semmit.
Erre vagy változik. Vagy nem. Ha nem megmondod, hogy "jó" aztán éltek tovább együtt a nagy szerelemben.
A 43as kommentedre:
Kit sajnálsz te?:) Ha jól értem a te életed szól erről. Akik írják az "agresszív" hozzászólásokat azok élete pont nem erről szól.
Én most biztosan nem leszek ellenséges. Amelyik pasi ezt megengedheti magának, és talál egy olyan nőt aki még elméletet is gyárt magának ahhoz, hogy ettől a pasi különleges, sőt empatikus és megértő... szóval az a pasi igenis jól teszi, ha így viselkedik.
Mitől vagy néha rosszkedvű kérdező? Tökéletes párt alkottok; te így fogadtat el, ezt tűröd 6 éve, és visszautasítasz minden kritikát. Ő pedig tehetségesen zenél, és nem jár a piacra. Mit kéne tenni? Semmit.
"A kérdés az volt (10edjére leírom) hogy ha van két ember, akik am szeretik egymást, a szürke hétköznapok dimenziójában azonban megjelenik egy bibi, ami éket verni látszik közéjük... akkor mit lehet tenni. :D"
6 év alatt ezek szerint semmit nem sikerült. Mégis, mennyi ideig akarsz még neki könyörögni, netán kérni, beszélgetni vele, stb? még 6 évig?
Ha 6 éve ilyen, eddig miért nem tettél semmit, ha nem felel meg a helyzet? Mert nem felel meg, egyébként nem írtál volna ide.
Megírtuk páran, hogy kutyából nem lesz szalonna. Ergo, vagy otthagyod, vagy tűrsz még pár évtizedet. A te döntésed. A válaszokat megkaptad.
ja, és szólok, hogy az élet 90%-a szürke hétköznapok, hacsak nem vagy milliárdos, hogy állandó ünnepet csinálj. Jelzem, azt is baromira meg lehet unni.. ha nem lehetne, nem lenne annyi elcseszett milliárdos szerencsétlen a világban.
Végre. :D
Persze, beszéltem vele erről.
Amúgy, látom is, hogy igyekszik, csak neki ezek a dolgok vhogy nagyon lassan mennek. Ezzel nincs probléma amúgy, és megértem. Bár, hogy őszinte legyek, a kommentek nagy részét olvasva, amilyen benyomást azok keltettek bennem, örülök, hogy nekem ez a problémám, és tisztában vagyok azzal is, hogy lassan el fog múlni.
Tudod, nemcsak akkor lehet rossz egy párkapcsolat, ha szétveri az egyik a másikat. Nem plusz dolog, hogy nem ver meg terrorizál, ez az ALAP.
Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy nem szeret. Ha szeretne, segítene, változtatna.
Nem tudom, miért csinálod ezt, talán kapcsolatfüggő vagy, vagy önbizalom-hiányos, de hidd el, egy csomó férfi van, akik OSZTOZNAK az életben, és nem mindent a nőre hagynak. Olyan férfiak, akiknek nem azok a jó tulajdonságaik, hogy nem vernek és jól zenélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!