Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok alábbi szituáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok alábbi szituációról?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, fiatalok, immáron 6 éve vannak együtt.

Kezdetben nem volt semmilyük, még szülői segítség sem, mára azonban ott tartanak, hogy lassan kilátásban van egy saját lakás.

Ez idő alatt nagy részben a nő keresett pénzt, a férfi nem dolgozott,illetve néha igen.

A férfi szerint nem fárasztó, illetve megterhelő amit a nő csinál, nem érti, milyen érzés egy fárasztó munkanap után az ember. A felfogása az, hogy a háztartásért a nő a felelős, csinálon ő mindent. Bevásárlás, főzés, takarítás. Ő maga nem megy el sehová, mert nincs saját kocsi,és fárasztó, az egy utcányira lévő piacról húst, és egyéb élelmiszereket venni. A nő nem főz, mert napi 12 óra munka, és a ház rendbentartása után egyszerűen nincs rá ideje, illetve energiája. Ezért a férfi rendszeresen rendeli a rosszabbnál rosszabb kajákat. De gyakran megesik , hogy arra is csak késő este kerül sor.

A nő gyakran rosszkedvű emiatt, a férfi pedig nem érti, hogy miért ilyen gonosz az, akivel együtt él.

A férfi egyébként jó ember, tehetségesen zenél, alapvetően megértő, és empatikus... jelen szituációban azonban, a párjával mégsem mennek a dolgok.

Egyoldalú kommenteket ne írjatok (dobja ki a lusta disznót stb) Ti mit tennétek?

2013. febr. 28. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
100%

kíváncsi vagyok, lesz-e olyan válasz, ami majd megint a nőket alázza meg.

Amúgy figyelj. Nem olvastam el a kommenteket, de beszéltél már a pasival erről? Gondolom te vagy az illető nő. Ha annyira érdekled még őt, akkor tenne valamit.

2013. febr. 28. 22:34
 42/89 A kérdező kommentje:
"Erről szól az élet" -- sajnálattal látom, hogy sokaknak tényleg erről szól az élet. Másoknak azért nem csak erről.
2013. febr. 28. 22:34
 43/89 anonim ***** válasza:
92%

Mit lehet tenni?

Megmondod neki, hogy zavar, hogy nem csinál semmit.

Erre vagy változik. Vagy nem. Ha nem megmondod, hogy "jó" aztán éltek tovább együtt a nagy szerelemben.

2013. febr. 28. 22:35
 44/89 anonim ***** válasza:
88%
Ha itt egyöntetű 100%-os válaszok mondják neked, hogy baj van a fejedben, akkor ideje átgondolnod a világnézetedet.
2013. febr. 28. 22:36
 45/89 anonim ***** válasza:
87%

A 43as kommentedre:

Kit sajnálsz te?:) Ha jól értem a te életed szól erről. Akik írják az "agresszív" hozzászólásokat azok élete pont nem erről szól.

2013. febr. 28. 22:37
 46/89 anonim ***** válasza:
87%

Én most biztosan nem leszek ellenséges. Amelyik pasi ezt megengedheti magának, és talál egy olyan nőt aki még elméletet is gyárt magának ahhoz, hogy ettől a pasi különleges, sőt empatikus és megértő... szóval az a pasi igenis jól teszi, ha így viselkedik.

Mitől vagy néha rosszkedvű kérdező? Tökéletes párt alkottok; te így fogadtat el, ezt tűröd 6 éve, és visszautasítasz minden kritikát. Ő pedig tehetségesen zenél, és nem jár a piacra. Mit kéne tenni? Semmit.

47/89 anonim ***** válasza:
90%

"A kérdés az volt (10edjére leírom) hogy ha van két ember, akik am szeretik egymást, a szürke hétköznapok dimenziójában azonban megjelenik egy bibi, ami éket verni látszik közéjük... akkor mit lehet tenni. :D"

6 év alatt ezek szerint semmit nem sikerült. Mégis, mennyi ideig akarsz még neki könyörögni, netán kérni, beszélgetni vele, stb? még 6 évig?

Ha 6 éve ilyen, eddig miért nem tettél semmit, ha nem felel meg a helyzet? Mert nem felel meg, egyébként nem írtál volna ide.

Megírtuk páran, hogy kutyából nem lesz szalonna. Ergo, vagy otthagyod, vagy tűrsz még pár évtizedet. A te döntésed. A válaszokat megkaptad.

ja, és szólok, hogy az élet 90%-a szürke hétköznapok, hacsak nem vagy milliárdos, hogy állandó ünnepet csinálj. Jelzem, azt is baromira meg lehet unni.. ha nem lehetne, nem lenne annyi elcseszett milliárdos szerencsétlen a világban.

48/89 A kérdező kommentje:

Végre. :D

Persze, beszéltem vele erről.

Amúgy, látom is, hogy igyekszik, csak neki ezek a dolgok vhogy nagyon lassan mennek. Ezzel nincs probléma amúgy, és megértem. Bár, hogy őszinte legyek, a kommentek nagy részét olvasva, amilyen benyomást azok keltettek bennem, örülök, hogy nekem ez a problémám, és tisztában vagyok azzal is, hogy lassan el fog múlni.

49/89 anonim ***** válasza:
82%

Tudod, nemcsak akkor lehet rossz egy párkapcsolat, ha szétveri az egyik a másikat. Nem plusz dolog, hogy nem ver meg terrorizál, ez az ALAP.

Az a baj, hogy nem veszed észre, hogy nem szeret. Ha szeretne, segítene, változtatna.

Nem tudom, miért csinálod ezt, talán kapcsolatfüggő vagy, vagy önbizalom-hiányos, de hidd el, egy csomó férfi van, akik OSZTOZNAK az életben, és nem mindent a nőre hagynak. Olyan férfiak, akiknek nem azok a jó tulajdonságaik, hogy nem vernek és jól zenélnek.

50/89 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobbak a válaszok :)
2013. febr. 28. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!