Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel? Miért csak az öngyilkosság jár az eszembe?
Figyelt kérdés
A párommal (vőlegényemmel) ma szakítottunk és nekem folyton öngyilkosságról való gondolataim vannak.Egyszerűen nem tudom mit kellene tennem.Ti, hogy dolgoztátok fel?2013. febr. 6. 17:46
41/72 anonim válasza:
Akartam én is linkelni,de most tudatosult bennem,hogy nem ismerek vidám zenét...eddig erre fel sem figyeltem.
42/72 A kérdező kommentje:
na akkor itt az ideje,hogy te is vidámodj kicsit :)
2013. febr. 6. 19:38
43/72 anonim válasza:
Hát rámférne,de amúgy szeretem a zenéimet (ha nem szeretném,akkor valószínű,hogy nem hallgatnám),de idáig ez nem esett le.
44/72 anonim válasza:
Ezek szerint jó zenéket linkeltem be? Na ennek örülök! ;) :D
45/72 A kérdező kommentje:
amúgy én is így vagyok ezzel.akaratlanul is az ilyen zenéket hallgatom...
2013. febr. 6. 19:44
46/72 anonim válasza:
Jó,mondjuk az ritka,hogy elkeseredek amikor hallgatom (max 1 olyan van),de ez attól is függ,hogy hogyan állok neki hallgatni.
47/72 A kérdező kommentje:
na hát igen...most én pl elég rossz kedvel. :S
2013. febr. 6. 19:56
48/72 anonim válasza:
Elhiszem,de mint írtam ne keseregj rajta,mert nem szeretett akkor igazán.
Amúgy ezt ugrott be link kereséskor
https://www.youtube.com/watch?v=g2ZP-1LgT40&feature=youtube_..
49/72 A kérdező kommentje:
Egy mosolyt el értél vele :)
2013. febr. 6. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!