Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel? Miért csak az öngyilkosság jár az eszembe?

Figyelt kérdés
A párommal (vőlegényemmel) ma szakítottunk és nekem folyton öngyilkosságról való gondolataim vannak.Egyszerűen nem tudom mit kellene tennem.Ti, hogy dolgoztátok fel?
2013. febr. 6. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

Ami az életed első 18 évében történt.

Amúgy meg mondom ennek más is van a hátterében.

Ne akadj ki egy ilyen hülye miatt.

Elhiszem,hogy jelenleg ő most a legfontosabb,de ha csak így eldobott,akkor ezt házasként is megtette volna veled.

2013. febr. 6. 18:06
 12/72 anonim ***** válasza:
100%

",vele történt minden fontos dolog,ami az életemben számít..."

Ezt így 18 évesen mondod? Ne haragudj, tudom, hogy te most magad alatt vagy, de ezen akkor is felnevettem. 18 vagy, legyél felnőtt és gondolkodj. Ami az életedben egyszer számítani fog, annak még a közelébe sem jutottál. Egy szüzesség elvesztése, egy felbontott jegyesség, majd 15-20-30 év múlva visszanézve csak porszemek lesznek. Sokkal nagyobb és fontosabb dolgok történnek az emberrel az életében ... Készülj azokra és próbálj lehetőségként azokra gondolni most!

13/72 A kérdező kommentje:
igen,számítottam rá,hogy lesznek ilyen kommentelők is,ha megtudják a korunkat,de egy nem pedofil,kettő baromira szeretem,3elég sok olyan kapcsolat van,ahol nagy a korkülönbség és ez manapság nem is olyan nagy szám,de látom vannak még elmaradott emberek...
 14/72 anonim ***** válasza:

Ha sokszor ate hibádbol és ennyit jelent neked, akkor várj még és lehet rájön, hogy szeret és kellesz neki..... Ha gondolod irj privátot és elmesélek egy érdekes kis sztoryt ami nagyon nagyon hasonlit a tiedhez.

en interessant historie....

2013. febr. 6. 18:08
 15/72 A kérdező kommentje:
persze,hogy visszatekintve semmiség.De ebben a formában nehéz arra gondolni,hogy mi lesz később...
2013. febr. 6. 18:09
 16/72 anonim ***** válasza:

A pedofilozó vagyok.

Elmaradott?

Kevered a dolgot. Régen volt olyan, hogy normális volt amikor egy nős 50 éves beleszeretett egy 15 éves kislányba/kisfiúba. Most is, mondjuk, hogy rendbevan a 15 év korkülönbség, de csak ha a fiatalabb legalább 20-22 éves. Annyi idős vagyok mint te, szóval tudom, hogy néznek ki a 18 éves lányok. Gyerekek még..

2013. febr. 6. 18:09
 17/72 anonim ***** válasza:
55%
Anyum 56 éééés ha minden igaz 27 éves a pasija( végre rátalált az igazira.... ah végre...), szal én eggyátalán nem itélem el a nagyobb korkülömbséget.
2013. febr. 6. 18:10
 18/72 A kérdező kommentje:
igen,én is tudom milyenek a 18éves lányok és tényleg gyerekesek.Szerinted egy 33éves férfi leállt volna velem,ha gyerekes vagyok,valószínű nem magadból kell kiindulni,mert léteznek olyanok is akik 18évesen nem gyerekes felfogással rendelkeznek...Ez vagyok én.
2013. febr. 6. 18:11
 19/72 anonim ***** válasza:
100%

Meg azért gondolom ez a kapcsolat nem most kezdődött, ha már eljegyzésig jutottatok ... mondjuk, amikor 15 voltál, ő meg 30? Vicc! Pedofil :-P Kihasznált csak. Szerinted egy 30 éves embernek mi szüksége van egy kapcsolatban egy gyerekre?

Ki lettél használva, még eljegyezni is képes volt, hogy széttedd neki a lábad. Majd még lehet valami ... persze, majd ha rájön a kangörcs, vagy nő nélkül lesz, akkor kellesz majd megint, majd megint kicsit hülyít, te meg hanyatt dobod magad neki.

Láss egy kicsit tovább az orrodnál ... azért vagy belé szerelmes, mert behúzott a csőbe ...

2013. febr. 6. 18:13
 20/72 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom mennyire "sztár" a csajok körében,tehát ha dugni akart volna, tőlem ezerszer szebbeket is talált volna,akik sokszor levelekkel bombázták,hogy találkozzon velük de engem választott.Nem húzott a csőbe,mert mielőtt a menyasszonya lettem, már előtte is lefeküdtem vele,tehát nem kellett megkérnie a kezem ahhoz,hogy le tudjon fektetni és igen elég régóta együtt vagyunk és nem adtam magam könnyen neki,de még jóval az eljegyzés előtt.
2013. febr. 6. 18:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!