Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki adna nekem lelki segélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna nekem lelki segélyt?

Figyelt kérdés
Pár napja kering minden csúfos dolog a fejembe, mióta könnyed lazasággal dobott a szerelmem... Nagyon ki vagyok akadva, mindig a régi emlékek jönnek a fejembe, meg a levelezéseket/sms-eket olvasgatom, képeket/videókat nézegetek, és nem bírok túllépni rajta. Semmivel se tudom elterelni a gondolataim, a nap minden percében eszembe van. Már az öngyilkosság gondolata is felmerült, tudom gáz, de hihetetlenül fáj ez az egész. Valaki segítsen... segítség SEGÍTSÉG.... senkim sincs...

2012. nov. 23. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2012. nov. 23. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatok segíteni ha szeretnéd. :-)
2012. nov. 23. 19:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Én inkább a neved monogramjára lennék kíváncsi...
2012. nov. 23. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek olvasgatod a régi üzeneteket, és miért nézed vissza a képeket/videókat. Ezekkel csak saját sebeidet téped fel újra és újra.
2012. nov. 23. 19:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkosságot pedig felejtsd el! Semmi nem ér annyit, hogy eldobd az életed. Az a könnyebb út, a gyávák útja. Maradj a nehéz úton, hidd el sokat tanulsz belőle.
2012. nov. 23. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:

én szivesen beszélgetek veled, ha gondolod :)

18/F

2012. nov. 23. 19:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Hagy olvasgassa, ugyan kit érdekel? Az első és legfontosabb szerintem, hogy minden rá emlékeztető dolgot felejts el, tegyél el legalább olyan helyre, ahol véletlenül sem tudsz rápillantani. Ne nézegess képeket meg videókat és ne olvasgass videó üzenetek. Agyban pedig próbáld elfogadni, hogy ez a helyzet és foglald el magad. Sportolj, barátnőzz, menj el vásárolni, kozmetikushoz, vagy bármi, ami egy kicsit eltereli a figyelmedet, aztán majd az idő segít. Én is hasonló helyzetben vagyok, úgyhogy abszolút megértem.
2012. nov. 23. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:

legalább az sms-eket töröld le. a képeket vedd fel mondjuk CD-re és add oda egy barátnődnek, utána a gépedről töröld le. vagy teljesen le is törölheted. ha valahol megvannak máshol, talán nem baj. vagy nem tudom, majd a többiek megmondják ha teljesen letörölj-e mindent vagy "helyezd el" ismerősnél valahol ideiglenesen.

nekem már egy képem sincs a volt barátnőmről, se közösen, se külön. levél talán van 1-2, de az se biztos. ha később újra össze is jönnétek és nincsenek meg az emlékek, talán nem akkora baj, nem annyira számít.

2012. nov. 23. 21:10
 9/14 A kérdező kommentje:

Kezdek már nyugodni, most hogy beszéltem vele. Csak random depi rohamok jönnek rám, mikor már azt hiszem, hogy lenyugodtam. Hát, tudom hogy gáz. Anno én is hülyén néztem a lelkibeteg szerelmesekre. De már tudom milyen érzés.... Egyébként sokan írtak, köszönöm nekik, de vagy 20 privátot kaptam, nem írok vissza mindenkinek ha nem gond.

Meg nem is tudom miért ide írtam.. Nem jutott eszembe más oldal. A "senkim sincs" dolog az meg. hááát. Nem vagyok társasági ember, persze szeretem a jó hideg sört, (lány létemre, na mi van?:D) csak nincs társaságom.Meg nem sokan tudják, hogy "más" vagyok, aztán kicsit cink erről beszélgetni.

2012. nov. 23. 21:45
 10/14 Zsazsa92 ***** válasza:

Fel a fejjel..!én 1,5honapon belül kétszer voltam olyan helyzetbe mint te,két köcsög csaj miatt...:/

20/L

2012. nov. 24. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!