Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adna nekem lelki segélyt?
én szivesen beszélgetek veled, ha gondolod :)
18/F
legalább az sms-eket töröld le. a képeket vedd fel mondjuk CD-re és add oda egy barátnődnek, utána a gépedről töröld le. vagy teljesen le is törölheted. ha valahol megvannak máshol, talán nem baj. vagy nem tudom, majd a többiek megmondják ha teljesen letörölj-e mindent vagy "helyezd el" ismerősnél valahol ideiglenesen.
nekem már egy képem sincs a volt barátnőmről, se közösen, se külön. levél talán van 1-2, de az se biztos. ha később újra össze is jönnétek és nincsenek meg az emlékek, talán nem akkora baj, nem annyira számít.
Kezdek már nyugodni, most hogy beszéltem vele. Csak random depi rohamok jönnek rám, mikor már azt hiszem, hogy lenyugodtam. Hát, tudom hogy gáz. Anno én is hülyén néztem a lelkibeteg szerelmesekre. De már tudom milyen érzés.... Egyébként sokan írtak, köszönöm nekik, de vagy 20 privátot kaptam, nem írok vissza mindenkinek ha nem gond.
Meg nem is tudom miért ide írtam.. Nem jutott eszembe más oldal. A "senkim sincs" dolog az meg. hááát. Nem vagyok társasági ember, persze szeretem a jó hideg sört, (lány létemre, na mi van?:D) csak nincs társaságom.Meg nem sokan tudják, hogy "más" vagyok, aztán kicsit cink erről beszélgetni.
Fel a fejjel..!én 1,5honapon belül kétszer voltam olyan helyzetbe mint te,két köcsög csaj miatt...:/
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!