Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki adna nekem lelki segélyt?
Megoldás, beszélj róla, sokat, másokkal, próbálj sportolni, új hobbikat találni. Eközben erősíted magad lelkileg is testileg is, megismersz új embereket, kiegyen súlyozotabb leszel.
Hidd el hogy nem ő volt az aki neked kell ha "könnyed lazasággal dobott". Örülj hogy nem 5-8 évvel később történt meg ez. Vedd ezt új esélynek, hogy valaki jobb legyél.
Ezt mindenkinek mondom, nem csak neked: Ne szégyelld h fáj valami, ez bizonyítja, hogy ember vagy, és tudsz annyira szeretni valakit, hogy belepusztulsz, ha elveszíted. Még mindig jobb, mintha 1 számító kígyó lennél és másnap már 1 izmos skinheaddel sétálsz el előtte.
Nekem is volt ilyen, bár én fiú vagyok, de kevésbé viselt meg a dolog, nem volt az igazi. A lánnyal azóta is nagyon jóban vagyunk, és teljesen megbízunk egymásban. Jobb, hogy korrekten lezárja a dolgot, mintha közölné 1 év mulva h már rég nem szeret és vagy 3x megcsalt. Kevés az ilyen becsületes fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!