Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel? Miért csak az öngyilkosság jár az eszembe?

Figyelt kérdés
A párommal (vőlegényemmel) ma szakítottunk és nekem folyton öngyilkosságról való gondolataim vannak.Egyszerűen nem tudom mit kellene tennem.Ti, hogy dolgoztátok fel?
2013. febr. 6. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
Meséld el mi volt.
2013. febr. 6. 17:47
 2/72 anonim ***** válasza:
56%
Ne öld meg magad semmiféle képpen! 1x élsz... ha "elbuksz" vagy rossz dolog történik akkor állj fel!
2013. febr. 6. 17:47
 3/72 A kérdező kommentje:
mostanában folyton csak hanyagolt,nem éreztette, hogy szeret,minden apróságon össze vesztünk (persze nagyon sokszor az én hibámból) és besokallt.Én pedig csak itthon sírok és más sem jár az eszemben csak az,hogy mennyire szeretem és,hogy nélküle nem birok egy napot sem élni...
2013. febr. 6. 17:49
 4/72 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt még ne akarj magadban kárt tenni.

Azóta beszéltetek már?

2013. febr. 6. 17:51
 5/72 A kérdező kommentje:
igen.írta,hogy lehet,hogy talán egyszer újra összejövünk.De csak nekem számít bármit is, hogy itt nem csak egy szimpla szakításról van szó,hanem ezzel egy jegyességet is felbontunk?Nem hiszem,hogy nekem később menni fog újra.Nekem talán még most menne,de utána már biztosan nem...
2013. febr. 6. 17:54
 6/72 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ezt így mondta,akkor annak más is van háttérében.

Figyelj nem mondom,hogy csak jobb lesz,mert nem.Egy jó ideig ez most kurv@ sz@r lesz,de utána lesz más aki,nem ilyen.Ne akarj miatta egyből ilyet tenni.

Különben is hány évesek vagytok?

Nem hinném,hogy 50,és ez volt az utolsó lehetőség.

2013. febr. 6. 17:57
 7/72 A kérdező kommentje:
én 18 ő 33.Úristen vele feküdtem le életemben először,vele történt minden fontos dolog,ami az életemben számít...
2013. febr. 6. 18:01
 8/72 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%
Egy pasi (és csaj sem!) ér annyit... Ugyan már. Bárkinél lehet egy sokkal jobbat találni.
2013. febr. 6. 18:04
 9/72 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem te nagyon buta és a társadalom számára hasztalan vagy:D

18 éves vagy. Az életednek a negyedét, ha leélted eddig, normál esetben. Szerinted nem fogod elfelejteni ezt a pedofilt?:D

2013. febr. 6. 18:05
 10/72 A kérdező kommentje:
nála nem...na meg itt nem is a sokkal jobbról van szó,hanem arról akit a világon mindennél jobban szeretek
2013. febr. 6. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!