Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Nem vagyok egy nagyon dumás tipus, de zárkozott se. Átlagos srác vagyok, mégis már 1éve hogy nincs barátnőm. (eddig 2 volt ami normálisnak mondhato kapcsolatvolt)
Nemvagyok olyan joképű, ronda se, aktivan sportolok, nem kondizok, mégis kitudtam gyurni a kockás-hasat, de még igyse sikerül semmi. Nem arról vanszó, hogy leblokkolok a csajoknál, vagy hasonlok, egyszerűen nemtalálom az igazit.
Probálkozok ugyan,de elutasitanak rosszabb esetben még probálkozni sincs lehetöségem.Hogy lehetek ilyen szerencsétlen??!Mi a baj velem? Az utóbbi idökben elgondolkodtam az 'élnivalóságon' és csak a családom miatt,és a sportolás miatt kelekfel,éscsinálom végig az amugyis reménytelen napot..Valaki segitsen :-( 16/f
Ne sirj már,nekem 20 évesen sem volt még egy se.
20 F
Ilyen hozzáállással nem csodálom...
16 évesen nem találod az igazit? Fiatal vagy még, változhat az ízlésed. Ha találnál is valakit, 1-2 hónap múlva megunnád, kiszeretnél belőle.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!