Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden lány?
Hasznosak, amiket írtatok, kivéve egyet, mégpedig ezt:
,,Mert csak te gondolod úgy, h nem vagy csúnya."
Nem veszem sértésnek, de megkérdezhetem, hogy honnan ismersz, és hogy hogy tudtad meg a gyakorikerdesek.hu által biztosított anonimitás (mellyel élek is) ellenére, hogy ki vagyok ? Kíváncsi lennék. Ha így tudsz neten keresztül kötekedni, akkor bizonyára élőben is elmernéd ezt nekem mondani?
Kérdező hagyd ezt, csak egy rossz szájízű baromság ez, amúgy én is kicsit kiakadok néha az ilyen hozzászólásokon.
Amúgy tudod te a sztárokról,hogy kik azok akik bejövősek a nők körében , alkatra, arcvonásokra, stílusra, ha ezek közül valamelyiknek megfelelsz, akkor lehet esélyed, de akkor sincs garancia, hogy az a buxa amelyiket épp leszólítod, annak az esete vagy éppen. Ha túl kölök fejed van, érdemes borostát, vagy körszakállat növeszteni. Van akinek jól áll, és férfiasabb külsőt eredményez.
Nem hiszem, hogy csúnya lennél, miért mondanád, ha nem igaz!
Mindig benne van a pakliba, hogy valaki nem kedvező választ ad. Ezen egyszerűen át kell lépni, mert az anonimitás erre buzdít sok embert. Hagyd a fenébe.
Azt azonban írom, hogy nem igaz az, hogy a csúnya embereknek nincs párjuk. Bizonyításképpen menjetek ki az utcára. Lányok, asszonyok oldalán sokszor olyan férfi sétál, akit bottal sem piszkálnák meg. Jó ez egy kicsit költői túlzás, de a hosszabb párkapcsolatnak nem feltétlen az Adonisz kinézet az alapja. A többi véleményem pedig már megírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!