Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden lány?
"A nőknél a külső nem számít."
Ez még mindig nem a humor rovat :)
Aha a 11-es jól írta. Tényleg az önbizalom vagy akárminek hívjuk amivel eladhatod magad mint jó pasi. Egyik ismerős srácnak nap allergiája van, ami ugye azt jelenti, hogy kiütései stb lesznek a sok(erős) napfénytől.
Amitől persze full fehér, tehát véletlenül se napbarnított szuper szín. PLUSZ emellett nem is különösebben izmos, szóval semennyire. És mégis egy elég jó barátnője van, jó nagy mellekkel ^^. És már 4 éve boldogan megvannak, a lány is normális meg ő is.
De szóval nem ezt nézik, mintha mindig nagyítóval vizsgálnák hol van valamilyen testi hibád ami miatt szar vagy. Szerintem a kinézet csak egy baromi nagy boost. Az jó kezdő lökést ad ha kigyúrod magad jól nézel ki stb., ha meg ez nincs, akkor marad az önbizalom aztán ennyi. Ami valószínűleg a külsőhöz is kell, csak épp ott könnyebb helyzetben vagy. És természetesen vannak felületes csajok, de szerintem ha úgy igazán elszánod magad az is megoldható, ha mással nem pénzzel, az ilyen hülye pitsáknál pont hogy bejön.
Pedig a legtöbbjénél számít a külső és egyebek, a lélek van leghátul. Vannak kivételek, de azok a családanya típusok. Kevásbé észrevehető, "szűrkébb" átlagabb nők, semmi feltűnés, elvesznek a tömegben. Talán nem is többek 10 es skálán 8 nál. A 10/10 es ultrabombázó kicscicanők pedig igencsak a kűlsőre vannak ráállva, meg a pénzre is esetleg. Általában azért a luzerek többsége ezeknél próbálkozik szerintem, ezek a kapósak, és nem csoda, ha nem látja meg a VAn Dammeot bennük a kisnő. Ezért el van küldve a fészkes fenébe. No problem, csak erről van szó.
Akik nem a hosszú távra tervezek, begyökeresedek egy faszi mellett típusú nők, azoknál mindnél kő keményen számít a kinézet. Ha te szexkalandor akarsz lenni, az fasza külső nélkül nem igazán fog összejövögetni, értem?!
Hülyeség az aki azt írja hogy nem számít a külső.
Igaza van a 11?-esnek, hogy az önbizalom meg a stb fontos. Sőt talán azzal szeded fel a csajt. De az hogy mivel fogod elérni hogy szobaáljon veled, az a fellépéseden és a külsődön múllik. SZóval hogy nem számít a külső, az kicsit téves kijelentés, hiszen ha egy elég "ronda" pasi közeledik egy jó csajhoz, majd a csajnak leesik mit akar, még akkor is távolodni próbál, ha megismerése után ők lesznek az álompár.
Szóval számít a külső, és nem kicsit, hanem nagyon. Ami még számít, az az önbizalom fellépés magabiztosság kiegyensúlyozottság izmok férfiasság
Nem vagyok nő, de tudom, hiszen párkapcsolati tanácsadóként működöm! És tényleg nem vicc, szoktam jó tanácsokat adni/szervezni érdeklődni, hiszen érdekel ez a téma, így mindig mindenből tapasztalatot gyűjtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!