Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért utasít el minden lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít el minden lány?

Figyelt kérdés
34 éves férfi vagyok, de 24 évesnek nézek ki és ez nem vicc. 176 centiméter magas vagyok, és 72 kilogramm. Szerintem bunkó sem vagyok. Miért utasít el mindenki? Ha pletyka van mögötte, akkor mit tegyek ellene? Költözzek el? Én már az öngyilkosságon is gondolkodtam többször is, de nem szeretnék senkit sem cserben hagyni. Mit tegyek?

2013. jan. 1. 04:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:

Ne nyírd ki magad , ismerkedj meg jobban egy csajjal aki nem akar veled lefeküdni és tudd meg hogy mi veled a baj ...

Utána már lesz egy képed hogy mi veled a baj , és ha nem segít akkor költözz el a retekbe és keress egy jó nőt ...

DE OLYAN HELYRE KÖLTÖZZ AHOL NEM ISMERNEK !!! Ja és az Audi az puncimágnes !

2013. jan. 2. 02:39
 22/43 anonim ***** válasza:
21-es. A tapasztalat erősebb, mint a TE véleményed. ;)
2013. jan. 2. 08:13
 23/43 anonim ***** válasza:
52%

Ne tudd meg hány haverral mentem bulizni :D

És hát van olyan akivel nem álltak le csevegni, valószínűleg a külsője miatt :D

Szóval nem vélemény, hanem tapasztalat. Mondjuk sokszor csak látom élőben (mint haver), de ettől független ez is tapasztalat.

Vélemény az más, akkor írnék itt regét :D

2013. jan. 2. 10:44
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak ilyen sz@r dolgok az életben, amik elveszik az értelmét.

Másnak szájába repül a sültgalamb, más meg ha beledöglik akkor sem sikerül neki.

Én azért hiszem hogy van megoldás.

Nálam az a baj, hogy csak azok utasítanak el akik tetszenek és lenne értelme velük kezdeni.

Akiknek kellenék, azokkal nem lenne jó nekem.

Az a sok éves tapasztalatom, hogy szerencse is kell, hiába csinálsz meg mindent jól.

2013. jan. 6. 18:31
 25/43 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Akkor úgy látom, hogy egy cipőben evezünk. már arra is gondoltam egyébként, hogy lehet, hogy el vagyok átkozva.
2013. jan. 6. 19:31
 26/43 anonim ***** válasza:
És voltak olyanok akik nem utasítottak el téged?
2013. jan. 6. 20:01
 27/43 A kérdező kommentje:
Voltak olyanok, akiknek bejöttem, de azoknak jöttem be, akik nekem nem jöttek be. Talán legjobb lenne, ha tényleg öngyilkos lennék, mert semmi értelme nincs így az életemnek. Semmi értelme az életemnek, hogy még egy szexre se kellek már senkinek. Felesleges volt lefogynom is.
2013. jan. 6. 23:38
 28/43 anonim ***** válasza:
Akkor te még örülhetsz, mert legalább az átlagos szintet megütöd külsőre. Átlagos pasi csak a csúnya csajoknak kell, csúnya pasi viszont még nekik se.
2013. jan. 7. 07:53
 29/43 A kérdező kommentje:
Hát,mondasz valamit, kedves 28/28
2013. jan. 7. 10:20
 30/43 anonim ***** válasza:

Hát igen mond valamit. Azért öngyilkosnak lenni úgy, hogy igazából végül is lehetne párod csak á neked nem tetszik, inkább kinyírod magad eléggé, m érdekes és elhamarkodott következtetés.

Kivételt képez talán persze ha mindegyik ilyen nőszemély Quasimodo női klónja.

2013. jan. 7. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!