Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden lány?
Ne nyírd ki magad , ismerkedj meg jobban egy csajjal aki nem akar veled lefeküdni és tudd meg hogy mi veled a baj ...
Utána már lesz egy képed hogy mi veled a baj , és ha nem segít akkor költözz el a retekbe és keress egy jó nőt ...
DE OLYAN HELYRE KÖLTÖZZ AHOL NEM ISMERNEK !!! Ja és az Audi az puncimágnes !
Ne tudd meg hány haverral mentem bulizni :D
És hát van olyan akivel nem álltak le csevegni, valószínűleg a külsője miatt :D
Szóval nem vélemény, hanem tapasztalat. Mondjuk sokszor csak látom élőben (mint haver), de ettől független ez is tapasztalat.
Vélemény az más, akkor írnék itt regét :D
Igen, vannak ilyen sz@r dolgok az életben, amik elveszik az értelmét.
Másnak szájába repül a sültgalamb, más meg ha beledöglik akkor sem sikerül neki.
Én azért hiszem hogy van megoldás.
Nálam az a baj, hogy csak azok utasítanak el akik tetszenek és lenne értelme velük kezdeni.
Akiknek kellenék, azokkal nem lenne jó nekem.
Az a sok éves tapasztalatom, hogy szerencse is kell, hiába csinálsz meg mindent jól.
Hát igen mond valamit. Azért öngyilkosnak lenni úgy, hogy igazából végül is lehetne párod csak á neked nem tetszik, inkább kinyírod magad eléggé, m érdekes és elhamarkodott következtetés.
Kivételt képez talán persze ha mindegyik ilyen nőszemély Quasimodo női klónja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!