Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el minden lány?
Próbáltál rájönni hogy milyenek azok akik sikeresek?
Mit tudnak amit te nem?
Talán több életkedvük is van mint neked!
Nem akarnak öngyilkosok lenni akkor sem ha sikertelenek.
Több életkedvük van.
Ezt megérzik a nők, hogy neked nincs életkedved és ez is lehet az egyik oka az elutasításnak.
És megpróbáltál minden tőled telhetőt? Szólítottál le lányokat? Próbáltál velük táncolni? Próbáltál közösségbe járni? Társaságot találni?
Én igen. Pedig tudom hogy tűt keresek a szénakazalban.
Mégsem akarok öngyilkos lenni pedig tudom hogy milyen szar ez így és milyen könnyű lenne.
De van életkedvem!
Ja és ha véletlenül lenne igazság a halál után akkor rosszabb lenne neked.
ÉS ha minden kötél szakad, akkor még mindig el tudsz menni prostihoz, kinézel egy olyat aki igazán tetszik (nem útszélit) pl. sexrandi.hu
Ez még mindig jobb mint a harakiri!
Jó, oké. De akkor inkább ölje meg magát. Huhuhuhu, mennyivel jobb alternatíva.
EGYÉBKÉNT azért azt kétlem, hogy ilyen elkeseredetten is baz*meg még olyan fenntartásai vannak, hogy nem hogy ahogy logikusan várnád lejeb add az elvárásaival NEEEM. oo nem.
Rögtön öngyilkosság, igen ezaz! Tökéletes megoldás. Ahelyett hogy esetleg megpróbálna egy kapcsolatot. Dee jóó oké, lehet szar. Jó, de LEGALÁBB PRÓBÁLJA MEG bakker. Mit veszíthet ha már úgyis.. . Ez még nem is olyan nagy dolog amit még ilyen körülmények között is nehéz benne bevállalni, hogy "jó oké hogy már nincs mit veszítenem de azért". Mert itt semmi rizikó nincs kb.
Ő bejön xy-nak, mindössze annyit kell tennie hogy összejön vele, és ennyi. Ha szar elmegy és kész. Tehát nincs visszautasítástól való félelem. Nem.
Szóval jó, akkor neki másra van szüksége de azért ez elég gagyi hozzáállás. Persze érthető ha kellemetlen érzéseket kelt a dolog, de azért ez sok. Amúgy meg másik alternatíva, hogy akkor ennyi, bele kell törődni, ha ilyen eltökélten nem akar bármi kompromisszumot hozni a kapcsolat érdekében csak a halált, akkor nem kellenek kapcsolatok. Más is van az életben amit lehet élvezni.
De egyébként is mi az hogy neki nem jön be? Vagy már mindenkit olyan szinten ismer hogy kapásból tudja hogy "á-ááá neem nem vele nem müködne a dolog". Szóval gondolom a külső, de mondom HA nem valami förmedvény akkor EGY csak EGY próbát megér.
Elmondanám utolsó,hogy nem mindenkinek akkora tragédia a halál. Nem, nem akarok senkit semmire rábeszélni, ilyenről szó nincs. CSAK!
Van aki a csalódást, kudarcot sokkal aljadékabbnak éli meg, mint magát a totális megsemmisülést.
Még ha meg is hal valaki, azért úgy szereti bevégezni,ha valamelyest van egy önbecsülése, büszke lehet arra amit elért, az aki, azzal elégedett. Na és nulla önbecsüléssel meghalni nagyon fos dolog. HA bebukja,akkor még bánatosabb lesz, és még önbecsülése sem marad. NEm marad semmije,csak a pusztulás.
Ja igen az előttem lévő is jókat írt. Én is akartam valami ilyesmit csak úgy látszik nem írtam bele.
Mind1, amúgy külön megjegyeztem hogy kivételt képez ha pl.: Quasimodo női változatai. DE egyenlőre nem olvastam olyat hogy "akinek meg bejövök, az olyan csúnya hogy tuti nem menne vele a szex". De vannak ducibb szép lányok is stb stb. Van azért választék. Vagy igen ott a prosti, bár kétlem hogy az párkapcsolatot tudna helyettesíteni.
Mondjuk azt se tudom, kérdező hogy áll ezen a téren, meg kapcsolatot akar vagy csak szexre vágyok, szexelt már stb? Visszatérve, amiket az előző írt hogy életkedv. Na hát én se találtam meg eddig a tökéletes páromat, igaz szerelmet. Mondjuk nem is tudom mit keresek pontosan. De nem találtam meg az biztos. Ettől függetlenül azért kinyírni nem fogom magam. És ebben az is rossz, hogy minél jobban belekoholja magát annál nehezebb lesz visszacsinálni, kimászni belőle, ezt tapasztalatból is tudom. Akkor költözzön el vagy bármi. Ne csak tétlenül szenvedjen. Főleg ne ilyen idősen. És főleg ha tudd mit tenni ellene.
Szerintem amúgy nem pletyka valami más oka lehet, pl hogy tényleg negatív a kérdező és ez rossz fényt vett rá. De ha pletyka igen az kellemetlen tud lenni, tényleg tudnak fájni a rossz indulatú rossz akaró szavak. De azért nekem kicsit olyan érzésem van hogy a kérdező itt felnagyítja a valódi helyzetet a saját fejében megfűszerezve csomó negatív gondolattal.
Vagy akkor szedj nyugtatott bármi, ne rögtön már ez. Akkor már legalább keltsd azt a látszatot, valami minimális szinten is akár, hogy te megpróbáltad, nem pedig "áá ez nem tetszik megyek és sepuku"
Jaj de ne már. Most ez tényleg már úgy hangzik, mintha valami full komoly szörnyűségről lenne szó. És a kérdező egyetlen menekülése a biztos becsület nélküli szánalmas pusztulás elől a biztonságot nyújtó öngyilkosság.
Amúgy meg nem kell a szomszédba mennem rossz tapasztalatokért, mert pl általános iskolám maga volt az élő terror. Csak azóta azért próbálom úgy felfogni hogy emiatt nem éri meg megölnöm magam. A közép iskola detto, bár pár fokkal jobb. Aztán suli után meghalt apám, tehát fiatalon. Aztán hatalmas adósságok stb. Nem tudom azért valahogy nem így kéne hozzállni mert ezzel az erővel már én is kinyírhattam volna magam,(ja és nem vagyok kaszanova sem).
De lehet hogy én tévedek, CSAK azért komolyan de komolyan, kíváncsi lennék a kérdező szörnyűséges lélek ☠☠☠!!MEGSEMMISÍTŐ KEGYETLEN!!☠☠☠ életére, hogy ehhez folyamodik.
Értékrend, lelki erő kérdése. Jellemfüggő. Van aki benyel dolgokat, elég súlyosan tönkremegy benne, van akiről meg pofátlanul lepereg mint az esővíz.
Van aki leszarja, vagy épp építő jellegünek tart egy kikosarazást, hogy a mási fél szarba!se! nézett téged, nulla voltál nála, mások meg ezt mélyen sértőnek fogják fel, megülli a belüket keményen, és értékvesztett semminek érzik magukat ezek után. Különbözőekk vagyunk, ezt ilyen szinten is jó lenne végre ralizálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!