Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány, akar minket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány, akar minket, akkor miért utasít el mégis?

Figyelt kérdés

történet a következő: van egy lány,jóba vagyok vele régóta,szoktunk talizni is,közös ismerősöktől tudom,hogy a lánynak tetszek és járni szeretne velem,én hasonlóan érzek.DE: amikor lépnék,ő érezteti velem hogy inkább nem.olyan mintha akarna,de mégis vissza utasít.

lehet hogy kicsit "játszani" akar??

2010. nov. 15. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Keress olyat, aki nem játszik veled.
2010. nov. 15. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor lassíts!De hány évesek vagytok vagy hány év korkülönbség van köztetek?
2010. nov. 15. 13:55
 3/6 A kérdező kommentje:
én 20éves vagyok,a lány 19,de azon filózok hogy lehet hagyni fogom a fenébe.majd ha akar valami meg keres,szerintetek ez jó taktika?
2010. nov. 15. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azért viselkedek igy, mert megijedek mindig. Mindig megijedek, ha közeledik felém valaki, és inkább elháritom, hiába tetszik az illető.
2010. nov. 15. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő is szeretne többet, valami miatt viszont bizonytalan. De az is lehet, hogy ugyan tetszel neki, egy kis szórakozásnál többet nem akar tőled.
2012. febr. 18. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ez segít, elmondom az én tapasztalataimat. Volt olyan, hogy azért utasított el egy lány, annak ellenére, hogy SZERETETT, mert nem voltam elég gazdag (félreértés ne legyen :nem vagyok csöves). Volt olyan is, hogy valaki azért utasított el, mert a valótlan pletykáknak hitt. Volt olyan is, aki azért utasított el, mert lelki problémái, llletve traumája volt és e miatt félt minden férfitól és fiútól. Életem felét már leéltem és ezeket tapasztalatból mondom .
2013. jan. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!