Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel? Miért csak az öngyilkosság jár az eszembe?

Figyelt kérdés
A párommal (vőlegényemmel) ma szakítottunk és nekem folyton öngyilkosságról való gondolataim vannak.Egyszerűen nem tudom mit kellene tennem.Ti, hogy dolgoztátok fel?
2013. febr. 6. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem találok a pedofílián kívül más magyarázatot. Egyre inkább, ahogy meséled. Hány éves voltál, amikor összejöttetek?
2013. febr. 6. 18:20
 22/72 A kérdező kommentje:
16 persze,megértem ezt is és számítottam is ilyen válaszokra,de én tudom,hogy ő milyen és én ismerem...
2013. febr. 6. 18:21
 23/72 anonim ***** válasza:
Szerintem itt más volt neki a háttérben,mert ha ennyire komolyan gondolta volna,nem hagyott volna ilyen könnyen ott.
2013. febr. 6. 18:24
 24/72 A kérdező kommentje:
De mi más oka lehet?
2013. febr. 6. 18:26
 25/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak porba döngölni,de ha élete szerelmének tekintett volna,akit el akar venni,akkor szerinted ha valami problémája lett volna,nem tesz meg mindent,hogy megoldódjon?
2013. febr. 6. 18:28
 26/72 A kérdező kommentje:
már anyáékkal beszélték,hogy nyáron melyik étterembe legyen az esküvő, már néztünk együtt zenekart,cukrászdákba gondolkodtunk,gyűrűket,ruhát néztünk...Annyira komolyan gondolta ő is.Anyával annyira el tudtak beszélgetni erről és olyan lelkes volt...
2013. febr. 6. 18:33
 27/72 anonim ***** válasza:
100%

"akit a világon mindennél jobban szeretek"

Ja igen.. te őt.. de ezek alapján ő téged nem.. viszont gondolhatnál a szüleidre, tesóidra azokra akik szeretnek téged. Szerinted ők mit éreznének, ha egy ilyen hülye miatt eldobnád az életedet? Ne csak magadra gondoljál már! Nem csak rólad van szó, hanem róluk is! És nagyon sokan járnak ugyanabban a cipőben a világon, mint te mégsem gondolkodnak öngyilkosságon! Az életet ajándékba kaptad nincs jogod eldobni! Ne legyél már ennyire önző! Azzal csak azt bizonyítanád, hogy gyáva vagy.. elestél és nem tudtál felállni /nem is akartál/ inkább feladtál mindent, csak hogy neked könnyebb legyen. És itt hagynál egy csomó embert akik miattad szenvednének! Még nem is éltél! Ez a barom ha tetszik ha nem csak kihasznált téged, mert egy pedofil, gerinctelen gyökér! Tudom, hogy fáj, és úgyis kiállsz mellette, mert a szerelemtől nem látsz, de nyisd már ki a szemedet! Annyian várnak még rád, csak válogatnod kell közülük! Ez a való világ nem tündérmese! Első csalódásod... mennyi vár még az emberre az életben, de azokból kell tanulni!

2013. febr. 6. 18:36
 28/72 anonim ***** válasza:

És ahelyett,hogy megbeszélte volna veled,vagy akár párterapeutához mentetek volna,csak úgy ott hagyott.

Szerintem ha ennyire nem küzdött "értetek",akkor te se akarj miatta megzakkanni.

2013. febr. 6. 18:36
 29/72 A kérdező kommentje:
jaj istenem...nem tudom mit kellene tennem... :(
2013. febr. 6. 18:39
 30/72 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tölts le valami filmet,vagy sorozatot és próbálj meg kikapcsolni.

DE NE ÖRÖKRE!!! csak stand by-ba :)

Ne emészd magad egy ilyen gyökér miatt.

2013. febr. 6. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!