Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti férfiként mikortól esélytelen a
pártalálás?
Figyelt kérdés
Munkahely kilőve, net már befulladt, baráti kör szűk és nem független.
Nincs kivel beszélgetne, nincs kinek és kivel örülnöm, úgy érzem légüres térben élek.
Hát igen, a halált is érdemes lehet bevenni a számításokba...
2013. jan. 22. 15:47
52/61 A kérdező kommentje:
A megözvegyülés más dolog, de mint már írtam is az a ritka eset. Sajnos a rosszul felületesen választott apuka, és az elhamarkodottan, vagy épp kapcsolathelyrehozónak vállalt gyerek sokkal gyakoribb mind az életben, mind a neten.
Amúgy a válást nem említettem sehol, az anyukához azért írtam mert gondolom nem kapcsolatban keres új partnert.
Abban viszont igazat adok a kommentelőknek, hogy nem szívesen lesz az ember szamár, a lelépett lovak helyett.
2013. jan. 22. 15:49
53/61 anonim válasza:
Kérdező, ez bizony like-ot érdemelne :)
2013. jan. 22. 15:51
54/61 anonim válasza:
14 éve ott vagy...én a jelenlegi munkahelyemen 3 éve, de már a váltás gondolata érlelődik bennem. :D Persze nem vagyunk egyformák, de akkor is elgondolkodtató egy új élet kezdése más munkahelyen, esetleg más városban.
2013. jan. 23. 07:11
55/61 anonim válasza:
Hát nem tudom én a mai világban csak ezért biztosan nem hagynám el az állásom inkább egyedül maradnék mint a híd alatt éhezve. Jól gondold meg, fix állásajánlat nélkül ne költözz sehová! Ha megvan akkor lehet.
2013. jan. 23. 10:26
56/61 anonim válasza:
50-es igazad van az ilyen pasi ássa el magát!! Ha a szülei tudták volna h ilyen lesz nyilván ők is inkább moziba mentek volna, de sajna ők se tudhatták előre...
Pasiként meg rohadt könnyen dumál, nem Őket hajtja az anyai ösztön de ennyi erővel ne menjen ki az utcára mert a fejére eshet egy tégla.. (megjegyzem jobban is járna mindenki)
2013. jan. 23. 10:52
57/61 A kérdező kommentje:
Most már több éve angol nyelven dolgozom, nem rossz a hely, tehát csak azért biztos nem fogok lépni. A cég fizeti az albérletet is, ami azért nem mindegy napjainkban.
2013. jan. 23. 10:54
58/61 anonim válasza:
"anyai ösztön" pfff
2013. jan. 23. 17:15
59/61 anonim válasza:
58:neked egy igazi kis k.rva kell.Aki kihasznál és leszedi még a bőrödet is...na azt érdemelnéd...egy határozott nagy pofáraesést
2013. jan. 23. 19:38
60/61 anonim válasza:
Bővíteni kell az ismeretségi kört, meg kell ragadni az olyan programlehetőségeket, ahol új embereket ismerhetsz meg: kirándulás, valamilyen sportklub, koncert. Példa: ismerősöm kutyaoktatáson találta meg a szerelmét bőven 30-on felül, pedig ő nő:) Nem is gondolta volna már, hogy ráköszönt a szerelem, de tessék:) Olyan helyekre járj, ahol közös érdeklődési körű emberekkel találkozhatsz és akkor már eleve adva is van az ismerkedés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!