Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 feletti férfiként mikortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti férfiként mikortól esélytelen a pártalálás?

Figyelt kérdés

Munkahely kilőve, net már befulladt, baráti kör szűk és nem független.

Nincs kivel beszélgetne, nincs kinek és kivel örülnöm, úgy érzem légüres térben élek.

2013. jan. 12. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
Kár a gőzért, ilyen a világ, ilyenek a nők, a vállalhatatlanok közül keress egyet szexkapcsolatra, és elégedj meg azzal. A hagyományos értelemben vett "család" felejtős manapság.
2013. jan. 22. 13:20
 42/61 anonim ***** válasza:

Én 30 F vagyok kérdező, de teljes mértékben együtt érzek veled! Velem ugyanez a helyzet, még ha fiatalabb is vagyok nálad egy pöppet. Munkahelyen esélytelen, neten elég kamusba futottam már, haveri kör is kilőve.

Esetleg próbálj meg új munkahelyet keresni, nem feltétlen ugyanabban a városban, ahol most élsz! Kicsit kiszakadsz a jelenlegi "légüres" teredből, megismersz új embereket, csak kialakul valami. Nekem is ez a tervem, csak vannak dolgok, amik miatt még nem tudok váltani.

2013. jan. 22. 13:29
 43/61 A kérdező kommentje:
Közszérában vagyok, a kiszakadás nem lehetséges. Plussz manapság ki akarni kilépni egy 14 éve stabil munkahelyről?
2013. jan. 22. 13:46
 44/61 A kérdező kommentje:
-->közszféra
2013. jan. 22. 13:47
 45/61 Sziriusz...777 válasza:

Kedves baratom!Nincs olyan,hogy ,,tul keso"!!!!Attol fugg hogy mire vagysz?!szerelem,kapcsolat,sex?Dontsd el konkretan hogy mit szeretnel!A ,,mindegy" vagy ,,nem is tudom" nem helyes valasz!!!Ismerkedni barhol tudsz tarskereso,tarsasagi weboldalak,habar en nem rajongok a netes ismerkedeshez!!Ismerkedj utcan,arruhazakban,ott nagyobb az eselye hogy kapsz magadnak egy helyes not persze nem marad ki a szorakozohely sem!Keruld az olyan dolgokat amik elraboljak az idodet!Legy pozitiv kisugarzasu es oltozz izlesesen!.............Remelem tudtam segiteni,de ha megsem ajanlom a nocsabaszakademiat!garantalom hogy sokat fog segiteni.

szia

2013. jan. 22. 14:28
 46/61 anonim ***** válasza:
én egy 40-es nő vagyok 2 gyerekkel,saját lakással,jó munkahellyel...ugyanaz a problémám mint neked,a társkerit a neten már rég feladtam...akkor most én is fejtsem ki az álláspontomat és a véleményemet rátok-férfiakra-kivetítva?Mert ugye egy ilyen nő,mint én már nem kell.Nem vagyok cicababa,vannak gyerekek,eszem ágában sincs innen elköltözni...akkor begyepesedtem? Meg nem vagyok jó parti?Sajnos a netes férfiak többségének tényleg elég magasak az elvárásaik...azok a nők,nőtipusok akiket te keresel,nem a társkein lógnak...
2013. jan. 22. 15:21
 47/61 anonim ***** válasza:
22%
2 gyerekes anyuka nekem se kéne, akkor inkább egyedül élek, mint más külykét neveljem
2013. jan. 22. 15:25
 48/61 anonim ***** válasza:
100%
47:köszönöm...csak 35 évesen már nem könnyű szingli,gyerektelen egyszer sem elvált nőt találni...meg mi az hogy "más külyke".Fogalmad sincs,miért maradhat egy 2 gyermekes anyuka egyedül...lehet egy balesetben meghalt a férje...és akkor neki már nem jár a boldogság,mert van néhány olyan begyepesedett agyú férfi,mint te?
2013. jan. 22. 15:31
 49/61 anonim ***** válasza:
Gondolkozzon mielőtt gyereket szül, én is 30+ vagyok, de tudatosan nem vállaltam.
2013. jan. 22. 15:38
 50/61 anonim ***** válasza:
tehát úgy gondolod,nem kellett volna szülnöm,mert belelátok a jövőbe és megjósolom,hogy a párom a kisebbik gyermek 3 szülinapja után pár nappal meghal...hú de süket vagy....na ilyenekkel van tele a társkeri,mint amilyen te vagy...és az ilyenek maradnak végül egyedül....mert azok a fene nagy elvárások nem engednek a férfiúi büszkeségből...
2013. jan. 22. 15:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!