Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen ez a kapcsolat?
Hát, nekem is így indult a kapcsolatom, lett belőle kapcsolat, 4 évig tartott, de már ott véget kellett volna ennek vetnem. Persze te tudod, hogy mennyire bírod az ilyesmit lelkileg, de engem teljesen kikészített, csak még eléggé fiatal voltam, 16 évesen jöttünk össze, és azt gondoltam, hogy áh biztos minden férfi ilyen lenne úgyis...hát egy fenét! :)
A mostani kapcsolatomban még sose kellett sírnom a barátom miatt, pedig eléggé érzékenyen tud érinteni sok apróság, de bármilyen kis problémám is van,mindenben egyből partner, hogy megoldjuk, és nekem jó legyen. (Nem konkrét problémák ezek, csak éppen picit lelkileg rosszul érzem magam, ő egyből segít.) És mivel érzem, hogy ennyire rendes velem, nem is kell igazából semmi miatt rosszul éreznem magam, ilyen férfiak is vannak, javaslom gondold át, hogy a jó dolgok mennyire tudják ellensúlyozni ezt a rossz oldalát a dolognak!
Saját magad megadtad most a választ..:)
ha nem tudod szerelemmel szeretni akkor nem érdemes vele lenned csak azért, hogy ne legyél egyedül. Ha azt mondtad volna, hogy szereted akkor azt mondom próbáljátok meg, oldjátok meg de mivel nem tudnád szeretni.. Ha belemész a kapcsolatba az neked is rossz lesz meg neki is, főleg úgy, ha ő szerelmes ( lesz) beléd és egy idő után dobod mondván hogy sose szeretted.
Inkább keres olyat, akit tudsz majd szerelemmel szeretni.
Am az én kapcsolatom is ilyesmi volt, sokat sírtam miatta, de én szerettem tényleg (és még most is) és megtudtuk volna oldani csak nem szólt, hogy valami nem jó neki és vagy hogy ezt vagy azt kéne tennünk..
Hogy miért sírtam azt inkább nem mondanám :) de ő is hibás volt én meg túl érzékeny vagyok..
Lehet annak lehetne nevezni, barátság, szexuális vonzódás, számítasz a másikra-támogatod és ő viszont. Ez van köztünk. Kedvelem, de nem szeretem. Vagy inkább az eszemmel szeretem, a szívemmel nem.
Nem tudom meddig fog működni, a szerelmet biztos vagyok benne, hogy az akadályozza, hogy sokszor megbánt akaratlanul. Ezért sírok annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!