Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem? Jól látom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem? Jól látom, hogy esélytelen?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki még nyáron bejelölt Facebook-on. Bökdöstük egymást, aztán októberben véletlenül összefutottunk az utcán, köszöntünk egymásnak, majd este ráírtunk egymásra. Azóta csak 'levelezünk', eljött egy hétvégén egy beülős helyre, ahová az ismerőseimmel mentem (hívtam őt is). Ennyi történt.

Írta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, mire én annyit írtam, hogy én lazát nem szeretnék. Viszont mostanság alig írunk egymásnak. 18:00-ig dolgozik, én sötétben nem szívesen mászkálok el, bár tudom, hogy nemsokára egyre később sötétedik...

2012. febr. 21. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt írta, h nem akar kapcsolatot...akkor hol itt a kérdés? Ne zaklasd, hagyd szépen békén. Majd lesz más.
2012. febr. 21. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

ennyi ... hagyd a faszba...emúgy meg ezt a késő és sötét ill 11 re itthon kell lennem témájú baromságot hanyagold, ha komoly kapcsolatot akarsz akkor nincs idő és nincs olyan h nem engednek el xxD

csak mondom, én is szoptam ezzel sokat xD h nem engedtél el csajom és nem mert beszólni otthon xD

Szopás lesz az egész xD

2012. febr. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!