Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? Nem vagyon valami nagy valentin napos, de azért ez már szerintem mégis csak sok. Nekem nagyon rosszul esett.
azt hiszem, nekem telt a legrosszabbul a tegnapi nap..
habár mi nem veszekedtünk, én viszont nagyon megbántódtam...
alapon véve egyikünk sem tudta, hogy a másik hogy áll ehhez a naphoz, de most már kiderült...
este fél 9-kor beszéltünk tegnap először, napközbe se egy sms se semmi, de ezzel még nem is volt semmi bajom, úgy voltam vele, h biztos rengeteget dolgozik, habár azt sem hiszem el, h nem volt neki 1-2 szabad perce h írjon nekem egy nyamvadt sms-t, vagy ami még egyszerűbb, felhívon.
aztán este amikor beszéltünk, azzal kezdte, h "szia mi újság, boldog valentin napot, habár nem tudom h te hogy vagy ezzel a nappal..."
erre mondtam neki, hogy neki is. ő meg közli velem, hogy lehet találkozik az egyik haverjával...
én kis naiv meg azt hittem, h legalább átjön egy kicsit, együtt leszünk stb.. de nem. sírva fakadtam, meg sem tudtam szólalni, annyira rosszul esett... azóta és jelenleg is, nagyon szomorú vagyok, gondolkozom rajta, h talán nem is szolok neki erről az egészről..:(
de ezt biztos nem felejtem el...
Higgadj le, nyugodtan mondd el neki, hogy habár nem jelent (tényleg?) számodra sem semmit a Valentin nap, azért legközelebb legalább találkozzatok, és csináljatok valamit együtt. Kérdezd meg, hogy mi erről a véleménye.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, ha nem szólsz semmit, csak sírsz, meg besértődsz, azzal nem lehet mit kezdeni.
23/N
okés, megpróbálom megbeszélni vele.
igen egyébként azért sírok, mert jó lett vna együtt lenni meg minden, és ezért esett rosszul h kimegy a haverjával találkozni...sajnálom én ilyen vagyok...:S
ha nem jelent neked semmit a valentin-nap, akkor miért borultál ki?
Amúgy meg elárulok egy titkot! :) Egy férfi sem gondolatolvasó! Tehát ha szeretnél valentin-napozni, akkor beszéld meg vele előre, hogy bár te nem vársz az ágyadba rózsaszirmokat, de szeretnéd ha aznap kettesben lennétek. Most azt hiszi, hogy csak hisztizel. Szerintem beszéljétek ezt meg, aztán pótoljátok be hétvégén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!