Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt? Nem vagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Nem vagyon valami nagy valentin napos, de azért ez már szerintem mégis csak sok. Nekem nagyon rosszul esett.

Figyelt kérdés

azt hiszem, nekem telt a legrosszabbul a tegnapi nap..

habár mi nem veszekedtünk, én viszont nagyon megbántódtam...

alapon véve egyikünk sem tudta, hogy a másik hogy áll ehhez a naphoz, de most már kiderült...

este fél 9-kor beszéltünk tegnap először, napközbe se egy sms se semmi, de ezzel még nem is volt semmi bajom, úgy voltam vele, h biztos rengeteget dolgozik, habár azt sem hiszem el, h nem volt neki 1-2 szabad perce h írjon nekem egy nyamvadt sms-t, vagy ami még egyszerűbb, felhívon.

aztán este amikor beszéltünk, azzal kezdte, h "szia mi újság, boldog valentin napot, habár nem tudom h te hogy vagy ezzel a nappal..."

erre mondtam neki, hogy neki is. ő meg közli velem, hogy lehet találkozik az egyik haverjával...

én kis naiv meg azt hittem, h legalább átjön egy kicsit, együtt leszünk stb.. de nem. sírva fakadtam, meg sem tudtam szólalni, annyira rosszul esett... azóta és jelenleg is, nagyon szomorú vagyok, gondolkozom rajta, h talán nem is szolok neki erről az egészről..:(

de ezt biztos nem felejtem el...

2012. febr. 15. 12:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod neki, hogy vagy ezzel a nappal, és csak viszont kívántad, akkor honnan tudja, mit szeretnél? És "nem szólok neki, de nem felejtem el" - ezt utálom a nőkben, a legkisebb vélt sérelmeket is képesek munícióként elraktározni, hogy aztán egy alkalmas pillanatban, amikor épp a legnagyobb sz@rban van a kapcsolat, még ezt is az ember fejéhez vágják. Ha most megmondanád neki, mi a f*sz van, talán bocsánatot kérne, és esetleg jóvátenné egy randival, de nem, te vársz addig, amíg jön egy nagy veszekedés, és akkor ráncigálod ezt elő, illusztrálandó, hogy "nem szeret eléggé". Áááááá.
2012. febr. 15. 12:20
 12/25 anonim válasza:
idióta vagy..arra véljed.(:
2012. febr. 15. 12:20
 13/25 anonim ***** válasza:
Divatünnep, ne hisztériázz ezen. Vagy keress mást, ha ennyire borzasztó. :(
2012. febr. 15. 12:22
 14/25 anonim ***** válasza:

ki ne örülne?...hát persze.

Én megmondtam a férjemnek, hogy szeretnék egy szál rózsát, mert örülnék neki. Láss csodát, hozta is :)

Egyszerűek (és nagyszerűek) a férfiak.

Ne lovagolj ezen a dolgon.

Ha nem mondod mit akarsz, ő honnan tudja? Nincs az arcodra írva?

2012. febr. 15. 12:23
 15/25 -=Koldus=- ***** válasza:

Egy szál rózsának sztem minden lány, nő nagyon örülne, de ezt az év bármelyik napján meg lehetne ejteni, nem csak "valentin" napon. Oltári hülyeségnek tartom én is ezt a napot. Semmivel sem másabb, mint az év többi napja.

Én sem találkoztam tegnap a barátnőmmel, mondjuk dolgoztam is délután, de kaptam tőle egy sms-t, válaszoltam rá és kész. Mi meg is beszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit.

2012. febr. 15. 12:24
 16/25 anonim ***** válasza:
Örülj hogy nem te vagy az (már ha nem te vagy :) akit itt valamelyik kérdező Valentin nap akart dobni és még viccelődött is vele.
2012. febr. 15. 12:35
 17/25 anonim ***** válasza:
9-es. Hálaadást is szoktál ünnepelni?
2012. febr. 15. 12:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell bolhából elefántot csinálni. Felhívott, érdeklődött felőled, "felköszöntött", majd találkoztok másnap/harmadnap.
2012. febr. 15. 12:40
 19/25 anonim ***** válasza:
76%

Hat azert ez akkor sem tul kedves tole. Mi egyutt is lakunk mondjuk, de ettol fuggetlenul megbeszeltuk, hogy nem ajandekozunk semmit, csak elmegyunk vacsizni. Ez peldaul nagyon jo volt;) (mondjuk kaptam tole valamit, nem tudom, miert nem birta ki:D)

Amugy nekem nem fontos a Valentin nap, de valljuk be igenis jol esett, hogy gondolt ram:) Pedig o amugy mindent elfelejt. Ez tenyleg pasi dolog, mar nem huzom fel magam rajta. Minden holmijat szethagyja, smde az utobbi idoben mindig elpakolja a szennyeset:) Es ez nagy szo. Igaz este ledobal mindent, de reggel kiviszi, es ez olyan jo:D Persze ezt ugy vezettem be, hogy mindig megdicsertem, mint egy kiskutyat, meg jutalmat kapott, de mukodik:) Ja es a legrosszabb, hogy mindig az en samponomat hasznalja, amit direkt magamnak veszek, de mar ezt is megoldottam, abbol veszek kettot:D

Ok ez nem tartozott ide, csak azert irtam, hogy lasd: pasi:D

Ettol fuggetlenul en azert kicsit merges lennek, hogy volt ideje, de meg 5 percre sem ugrott be, inkabb haverozott...

2012. febr. 15. 12:44
 20/25 anonim ***** válasza:

Basszki az 5-öm legyen ilyen biztos... Úgy tudtam, hogy majd jönnek ezek a rinyálós kérdések is.

Szóval neked telt legrosszabbul a tegnapi napod???

Gondolom, akkor akinek meghalt tegnap valakije, örömében tapsol most...

2012. febr. 15. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!