Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert sokszor csak evek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert sokszor csak evek, vagy evtizedeik, utan ebredunk ra hogy milyen konnyen elszalasztottuk elso szerelmunket (amely szerintem talan letunk egyik legszebb ajandeka) mikor ott volt elotunk, csak akkor ezt valamiert nem lattuk?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:

- hát én is rá ébredtem erre, sajnos hülyén udvaroltam és elijesztettem a lányt ... akink szintén nem volt még kapcsolata addig ... egyetem levelező oldalán ismerkedtünk össze ... akkor még első evések voltunk... :)

23F

2012. febr. 10. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
- te hány éves vagy kedves kérdező ?
2012. febr. 10. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
ne sírjál, normális párkapcsolatban szerelmes lesz az ember, csak kell találni egy megfelelő társat.
2012. febr. 10. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Miert is szamitana itt az en korom,vagy csak puszta kivancsisag ?
2012. febr. 10. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

igen csak kavicsi vagyok :)

- hogy hány éves vagy / mivel foglalkozol / és milyen körülmények voltak / milyen kapcsolatban voltál az illetővel / próbáltál e kapcsolatba lépni vele az óta :)?

2012. febr. 10. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én az első szerelmemet nemrég láttam a facebookon, elég kiábrándító, hogy milyenné vált, örülök, hogy nem maradtunk együtt, mert most a falat kaparnám egy olyan csúnya és buta nő mellett.

Szerintem nem mindenkinek olyan fájó emlék az első szerelem elvesztése.

Nekem volt azóta számtalan kapcsolatom, de csak egyet bánok, hogy vége lett. És nem az első az....

2012. febr. 10. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert általában azt még fiatalabb korban éljük át, és valóban ő a nagy Ő, az igazi. Viszont az hogy valakivel egy életen át, mondjuk 16éves kortól a halálig szerelemben,hűségben együtt legyetek, arra nagyon kicsi az esély. Így idővel vége lesz a kapcsolat, hisz a fiatalság annyi felé mutatja az utat..az irányt.. stb a lényeg h vége lesz. És később x idős fejjel vissza nézve valóban olyan tökéletesnek tűnik az első , de a jelenben már úgysem működne úgy a kapcsolat, mint anno. "általában nem azzal öregszünk meg aki az igazi"
2012. febr. 10. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez pontosan igy van.
2012. febr. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!